reklama
a mi po porodzie zostało 9 kg na plusie i przyznam ze jakos sie tym nie przejmuje. A dodam ze przed ciaża wcale chuda nie byłam. Chyba wreszcie zaakceptowałam siebie taka jak jestem. Zawsze miałam straszne kompleksy, a jako nastolatka przez odchudzanie doprowadziłam sie do anoreksji a potem bilimmii. Walczyłam z tym cholerstwem pare dobrych lat. Teraz chyba dojrzałam do tego by podobac sie sobie.
Samaola a ty kiedys pisałas ze chciałabys by ci pare kg po porodzie zostało, bo za chuda jestes, wiec nie rozumiem w czym problem
Samaola a ty kiedys pisałas ze chciałabys by ci pare kg po porodzie zostało, bo za chuda jestes, wiec nie rozumiem w czym problem
samaola ja teraz mama rozmiar 75D dwa biustonosze do karmienia kupilam wlasnie z bialej bawelny i uzywam od poczatku ;-) z tym ze jeden z nich jest w obwodzie na 80 i troszke za szeroki ale ciezko znalesc wlasnie takie waskie
w internecie mozna znalesc staniki dla karmiacych, ale ja bym nie zamowila bez przymierzenia jeden taki zamowilam z neta i jest za maly :-(
w internecie mozna znalesc staniki dla karmiacych, ale ja bym nie zamowila bez przymierzenia jeden taki zamowilam z neta i jest za maly :-(
Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną Samaola ja stąd zamówiłam karmnik:-) W rozmiarze 65K, ale to jest trochę inna rozmiarówka, a poza tym czym mniejszy obwód to miseczka też jest mniejsza. Teraz chcę zamówić obwód 60 bo ten luźny się robi.
Larkaa, na piersi też jest rada, dobrze dobrany stanik. Moje teraz lepiej się prezentują ( oczywiście nie są takie jak 3 lata temu) niż jak urodziłam Franka. Dobrze podczymujący stanik naprawdę dużo daje.
Larkaa, na piersi też jest rada, dobrze dobrany stanik. Moje teraz lepiej się prezentują ( oczywiście nie są takie jak 3 lata temu) niż jak urodziłam Franka. Dobrze podczymujący stanik naprawdę dużo daje.
samaola
Fanka BB :)
Napewno nie pisałam, ze chciałabym by mi coś po ciąży zostało, raczej by nie schudnąć więcej niż przed ciążą. Moje przed ciążowe 60 kg w zupełności mi wystarczy, z taka wagą czułam się bardzo dobrze.
Muszę poszukać stanika w odpowiednim rozmiarze, zawsze nosiłam koronkową bieliznę, ciężko mi przestawić się na bawełnę i to taką jakąś nie kształtną.
Muszę poszukać stanika w odpowiednim rozmiarze, zawsze nosiłam koronkową bieliznę, ciężko mi przestawić się na bawełnę i to taką jakąś nie kształtną.
No to moze po prostu naszyj sobie te koronke...;-)
reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
habcia mi gin mówiła że krwawienie po azalii może wystąpić, ale nie jest to okres i jeśli nie jest obfite to nie trzeba się martwić