reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
Maran-atha - a no wiem... ale ja juz niestety taka jestem... Sama nie cierpie sie spozniac i tego zazwyczaj nie robie, a tym bardziej nie lubie jak ktos sie spoznia ;o) a on skubany sie spoznia.. ;o)

Zmykam na spacerek... moze cos pomoze ;o) potem drobne zakupki i wracam...

Najbardziej mnie dobija, jak wszyscy dzwonią i się dopytują czy już. Jeszcze nie, do cholery!!! :wściekła/y:A jak zaczynają opowiadać rózne dziwne historie o przeterminowanych mamuśkach, to mnie krew zalewa. Srutututu, pęczek drutu! Przyjdzie czas i pora to się dzidzie wyklują! A my nie omieszkamy zakomunikawać o tym całemu światu :-):-):-)

Kochane czy tylko my zostalysmy tu na placu boju???? Tak bardzo juz mi sie przykrzy.....
Co prawda mam jeszcze 2 dni ale to termin ostateczny....
wczoraj minął 2 termin.....
I do tego plomba mi poszla w zebie wczoraj i jutro mam dentyste....
Mowie maluszkowi ze juz jutro po poludniu ma sie szykowac:) (bo dentysta rano)
Wczoraj i dzis mialam dni odwiedzin:) Moje kolezanki wariują, wciaz dzwonia, pytają co i jak:)
Ja juz chce mojego synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie smutasy:-:)-:)-(
Wczoraj byłam na ostatniej wizycie w szpitalu, dzień wcześniej odszedł mi czop[2x witaminka S z mężem];-) w szpitalu zbadała mnie przesympatycznapani doktor która oznajmioła mi dwa cm. rozwarcia, poczym zaproponowała masaż szyjki i żelik.Oczywiście się zgodziłam, -po pół godz. miałam skurcze co 10 minutek.:tak::tak: niestety hepiendu nie było bo poszłam spać i wszystko ucichło. dzisiaj mam takie uczucie parcia cały czas, normalnie niemoge chodzić, mam nadzieje że to już już :-)

reklama
Do góry