reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Cos sie dzieje Mam dosc bolesne skurcze choc nie dosc czeste, a sluz jest podbarwiony krwia Czytalam ze czop z krwia wystepuje ok.doby przed porodem Wiecie cos na ten temat???????
glitterfy065105T395Q42.gif

reklama
Cos sie dzieje Mam dosc bolesne skurcze choc nie dosc czeste, a sluz jest podbarwiony krwia Czytalam ze czop z krwia wystepuje ok.doby przed porodem Wiecie cos na ten temat???????
glitterfy065105T395Q42.gif

mnie czop odszedl na godzine przeg rozpoczeciem skurczy porodowych :-p ale jest roznie... tez myslalam ze porod sie zacznie za jakis czas jak sluz sie pojawil....

Mysia pewnie zaczyna sie porod :-p powoli albo szybko... powodzenia!

Mysia! Zazdroszcze ze cos sie u Ciebie dzieje!!!!
Ja po KTG.....buuuuuuuuu - NIC!!! Skurczy brak:((( cisnienie ok, odebralam ostatnie badanie do porodu w wodzie (HIV) i wyszlo ok:) to wszystko.
Polozna powiedzial ze mam czekac........
dosc juz mam.......

Mysia! Zazdroszcze ze cos sie u Ciebie dzieje!!!!
Ja po KTG.....buuuuuuuuu - NIC!!! Skurczy brak:((( cisnienie ok, odebralam ostatnie badanie do porodu w wodzie (HIV) i wyszlo ok:) to wszystko.
Polozna powiedzial ze mam czekac........
dosc juz mam.......

Tez przez ostatnie dni ciazy myslalam ze mam juz dosc.... w dniu porodu, gdy siedzialam w wannie, powiedzialam do synka zeby juz wychodzil bo dluzej nie wytrzymam z nim w brzuszku - no i wyszedl :-)

a teraz nieraz bym chciala zeby maly do brzuszka wrocil bo nieprzespane noce daja w kosc :-p

reklama
Krystynko- no tak, jak ten stuletni dziadek z dowcipu na pytanie; co pan robił, by dożyc takiego wieku odpowiem: czekałam...:-D:-D

idę na chirurgów, moze to ostatni spokojny odcinek bez płaczu noworodka??:-D;-)

Lajfik- doopsko?? hm.... jakaś perwersja mi chodzi po głowie;-):-Dwszystko naszykowane- mąż pod telefonem- 15 minut i jest, pół godziny i szpital- chyba, ze mi pójdzie jak Golimkowi:-D:-D i urodzę na trasie na Tychy:-D

Ostatnia edycja:
Do góry