reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Martussa no to powodzenia tam na tym KTG i niech choc Twoja Hania wychodzi jak moja Ala nie chce...
U mnie czopa tez nie widziałam, ani nie widze więc pewno siedzi dalej...
NinaK Daggy a ja tam na razie nie czuje leku może dlatego, ze nie wiem co mnie czeka, a w ogóle, przez to, że nie mam zadnych dolegliwości to mam wrażenie jakby ten poród to nie mnie mial dotyczyć.

reklama
Martussa a ten olej to na co bo ja słyszalam, że po nim to jelita sie przeczyszczaja nieźle i lewatywy nie trzeba hehe...

Martussa a ten olej to na co bo ja słyszalam, że po nim to jelita sie przeczyszczaja nieźle i lewatywy nie trzeba hehe...
no własnie na to... :-D:rofl2:
za przeproszeniem- zajączek robi kupki większe ode mnie a ja jem ostatnio jak słonik :szok::rofl2:
ponoć też te poruszone olejkiem jelita mogą cosik macicy pomóc się rozhulać...:rofl2:

a jak tak to trzeba spróbować bo ja nie mam problemów z wypróznianiem... własciwie za kazdym razem jak jestem w toalecie w dzień to mogę cos tam oddać... bo w nocy to tylko siku co godzine lece...

Tak a'propos tego olejku to przypominał mi się komentarz mojej koleżanki o jej porodzie "wyobraź sobie jakbyś się rycyny napiła i by ci dupę zaszyli"
Wszytsko na ten temat. :-D

ee... na siku to dziś w nocy wstałam tylko raz, dopiero po sześciu godzinach snu- szok!:szok:
za jakieś dwie godzinki pijam olejkum- żeby obiadek się przetrawił i Hanka dostała trochę składników zanim mamusi eksploduje doopka:rofl2:

reklama
A ja lutówki odwiedziłam dzisiaj szpital żeby uzyskać zaspis KTG, oczywiście jakies skurcze sie pojawiły ale szyjka dalej nic. Jutro odwiedze szpital ponownie:wściekła/y:Już nerwa mam ze nic sie nie dzieje, a o malenstwo zaczynam sie martwic.

Do góry