reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

ja się ociągam??
mnie już argumentów dla tej malej brakuje- ani prośbą ani groźbą!!!:angry:;-)może trzeba jej latarką poświecić??:-D
12 dni po??:szok::szok::szok: nie!! już sobie miejsca nie mogę znaleźć!! i w nocy źle mi się śpi... nieee... w tym tygodniu chcem!!!

a ile dni po terminie wywołują poród ?? kurka wodna 12 dni to musi być dla ciebie cała wieczność :szok:

reklama
Dziewczyny dzięki za rade w sprawie przeziębienia, też myślałam o Amolu, tylko zastanawiałam się czy wdychanie czegoś na bazie alkoholu nie zaszkodzi, ale skoro Wam nic nie jest, to spróbuje :tak:
Dziewczyny ja też się obawiam że w marcu urodzę, nie jesteście same ;-)

Mnie dzisiaj koleżanka pocieszała, że dziewczynki to lubią sobie trochę dłużej posiedzieć, bo ona dwie swoje córki urodziła 2 tygodnie po terminie. Ja nie mam zamiaru turlać się jeszcze 3 tygodnie.:no:

Hej dziewczyny taka byłam zadowolona ,że nic mi nie dolega a ty w nocy obudził mnie ból żołądka no i oczywiście bez wizyty w kibelku się nie obyło. Lało się jak z kranu .Ok wziełam nifuroksazyd trochę przeszło ale za to cały dzień nic nie mogę jeść . Zjadłam 1 jogurt i 1 serek. NA obiad miałam kurczaka z rożna tak za mną chodził od paru dni i co ... niestety nawet nie mogłam na niego patrzeć . Teraz na dodatek bolą mnie kości idę do łóżeczka wypiję gorące mleko z miodem może do jutra przejdzie , bo jutro mam zamiar iść na oddział do ordynatora umówić się na termin cc a jak będę chora to się będzie odwlekało a nie chcęęęęę:eek::eek::eek:

Oj dziewczyny, współczuję wam z powodu tych przeziębień i grypopodobnych dolegliwości. Ja jakoś się trzymam, chociaż mój synuś co chwilę przynosi ze szkoły rózne paskudztwa. Widać Dzidzia dodaje mi sił.;-)

a ile dni po terminie wywołują poród ?? kurka wodna 12 dni to musi być dla ciebie cała wieczność :szok:

Ninko- wczoraj pierwszy termin minął, we wtorek- minie drugi.. jutro jedziemy do lekarza i zobaczymy, co w szyjce piszczy;-) i nie wiem, jak mój szpital rozwiązuje sprawę przeterminowania- muszę na inne forum zajrzeć tam laski pisywały o doświadczeniach, zobaczę...

Przy tej aurze średnio uśmiecha mi się jeżdżenie co dzień czy co drugi 40 km w jedną stronę na 20 minut badania...:szok::angry:

Jolek- kuruj sie, Kobieto!!:-(

Ja mam takie terminy:
-wg mojej pierwszej ginki (bo zmieniłam z przyczyn odemnie niezależnych) 18 luty
-wg tickera baby-gaga 16 luty
-wg mojej obecnej ginki....dziś ;-)

Kurka...znów mnie zgaga męczy ..a był już spokój, a u nas na osiedlu wszystkie migdały wykupili....

megusek i mnie meczy zgaga... tylko, ze ja mam ja prawie przez cale dnie, za każdym razem jak coś zjem lub wypije cos innego niż woda...

no a ja mam tez kilka terminów ale suwaczek uatawiłam na ten niby najpóźniejszy i tak:

wg OM 14 lutego
wg mojej Gin 17 lutego
wg połowkowego 17/18 lutego
a wg pierwszego USG w szpitalu 21 lutego

wiec nie wiem kiedy urodze, być może dopiero w marcu :( a juz bym tak chciała zwłaszcza jak na Wasze Maluszki sie napatrze...

reklama
Martussa82 dzięki idę się kurować
megusek dzięki ,że mi o migdałach przypomniałaś bo mnie paliło jak h....ka
do jutra

Do góry