reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Lajfik ja tez mialam jakies takie juz skurcze i bol miesiaczkowy taki denerwujacy ( i w ogole chodzilam jak osa wczoraj) i co? d...a :wściekła/y: wszystko ucichlo:dry:

reklama
No i dupa blada :dry:...do piątej rano utrzymywały się co 2,3,4 minuty ,ale nie zwiększały swojej 'mocy' ...więc słuchałam muzyki , oddychałam ... ..i miałam MEGA ZGAGĘ :szok::szok::szok:...tak mnie uciskała że szok....no ale teraz jest CISZA :-p
Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień :confused:.... Może będzie niespodzianka na WALENTYNKI :-D:-D:-D
Ja bylam pewna,ze dzisiaj juz bedziesz po.
Ja tez takie akcje juz mialam i potem cisza;-)

Odczowam od rana takie ciagniecie w dole brzucha i w pochwie Czy ktoras z was kobietki miala cos takiego?
glitterfy073700T201D31.gif

Jejku dziewczyny czuje się fatalnie, jakieś cholerne przeziębienie mnie dopadło. Gardełko i katarek oczywiście :crazy: Wiecie może czy można jakieś kropelki do nosa stosować, bo kiedyś w aptece pani nie chciała mi żadnych dać. Jedynie pić wapno z wit. C i Tantum Verde. A kropelki??
Ma któraś z Was czasami takie uczucie ciepła w pochwie? Bo ja ostatnio często.
Kurcze obawiam się że zostane ostatnia do rozpakowania, jakieś takie dziwne mam uczucie :-( Obliczyłam że jeśli wywołują poród 10dni po terminie to urodzę 1 marca, więc nie będe lutówką :crazy: Ale coś może jeszcze do czwartku sie pozmienia, pożyjemy, zobaczymy :tak:

Wiecie może czy można jakieś kropelki do nosa stosować, bo kiedyś w aptece pani nie chciała mi żadnych dać. Jedynie pić wapno z wit. C i Tantum Verde. A kropelki??

Na katar najlepiej zrob sobie inhalacje - goraca woda i kilka kropel Amol, naprawde dziala, mi bardzo szybko po tym katar przeszedl (wdychalam 2-3 razy dziennie, przez 2-3 dni) :-).

Ja też brałam przy przeziębieniu różne leki i Amol i Euphorbium i nawet Bioparox ale katar miałam i tak kilka dni :sorry2: chyba trzeba się pomęczyć
A ja już nie mogę wytrzymać, normalnie szału dostaję z tym porodem, ciągle tylko bóle menstruacyjne i nic więcej a termin jutro, jak tak dalej pójdzie to też dołączę do przeterminowanych :-(

reklama
Równiez polecam Amol i na katarek i do smarowania - rewelacja :)))
jak mnie dopadło kiedys to mąż w aptece poprosił jeszcze o cos takiego dla ciężarnej i dali oscilococilum (nie wiem jak sie pisze :)) i pastylki na katar też jakies homeopatyczne.Ale nie wiem czy pomogło :-) Także tyko Amol polecam :tak:

Qrcze, dwa dni mnie meczą skurcze, dzisiaj już mocniejsze są, ale cóz z tego jak co 20 min albo 15 :crazy:

Do góry