reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

Emkamek, no to może już:-)
Ja właśnie wróciłam ze szpitala i twierdzą że poród tuż tuż. Skurcze na ktg już konkretne, głowka bardzo nisko. No i ten spacer do szpitala zrobił swoje i zaczynają mnie boleć te skurcze...

reklama
No najlepiej zadzwonić i sie zapytać.A jezeli chodzi o umiejscowienie boli to podobno nie muszą boleć krzyże, albo ból może być o wiele mniej odczuwalny niż samego brzucha. Qrcze, ja bym wolała oba bóle naraz bo to wtedy niby tak sie jakoś rozkłada ten ból, na przód i tył. hmmmm i moze mniej boli?hehe:szok:
Myślalam, że to się jakoś tak łatwiej przewidzi ten początek porodu a tu widze, że jednak problemy mogą być.
Dzisiaj mam KTG to moze podpytam pania doktor o te skurcze, może mi cos w koncu wyjasni bo ona to tak niespecjalnie gadatliwa. wazne ze ona wie ze jest ok i to wystarczy:wściekła/y:a ja sie mam chyba domysac..

Ja tam wole jak osobno boli brzuch a osobno krzyz :tak: Mnie sie bol wcale nie rozklada na tyl i przod, tylko wtedy jest dwa razy silniejszy...

Przynajmniej wiem czego sie moge spodziewac :baffled:

Emkamek i jak??? ustalo czy dalej sa regularne?

Golimku czyzbys byla nastepna? Super. a tak sie martwilas ze sama na forum zostaniesz :blink:

Halooo ...halo ...no wróciłam ze sklepu ..a wy tu szalejecie z bólami :-p:-D..
Nie bądźcie samolubne :-p... dajcie mi trochę :-D

Emkamek ..chyba sie już na dobre rozkręciłaś ...Kciuki zaciśnięte :-)
Golimek zaczekaj na mnieeeeee :-D:-D:-D.. a spacer może pomóc:tak:
Kurcze ja tam nie wiem co to KTG :crazy:..więc mam zagadkę jak u mnie ze skurczami :dry:
...ja tez byłam w sklepie ...i robię ciacho brzoskwiniowo-jabłkowe :tak:
Larkaa tylko mi nie mów że ty tez pojechałaś juz rodzić :confused:...jak tam twoje ciasto ..wyszło???
izabelkia ...na pewno rozpoznasz :-D...tak jak my wszystkie ;-)

lajfik nie nie, ja leżę spokojnie, brzuszek boli od rana, ale nie mam skurczy :) chyba zostaniemy tylko we dwie...do kwietnia :D a ciasto dobre, ale szybko się nudzi, za dużo kremu :D

właśnie wróciłam z fast fooda, mąż mnie nakręcił, że tak na odchodne to trzeba się najeść czegoś niezdrowego, a ja mam teraz poczucie winy, że takie świństwa żarłam :D

Izabelkia-te krzyzowe to bola wlasnie podwojnie a nie mniej ze niby bol sie rozklada.Przynajmniej ja tak to odczuwalam bo jeden mialam z krzyzowymi porod a drugi nie;-)

reklama
Larka, ja zeby zagłuszyć wyrzuty sumienia mówię sobie zawsze, że kfc jest zdrowsze od mcdonaldsa;-)to tego drugiego nie wchodzę, bo to nawet nie smakuje, a kfc mniam, mniam:-)
Ja z Wami do kwietnie zostanę, bo nie wierzę że wkrótce urodzę...

Do góry