reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama u lekarza

reklama
asus trzymaj się Kochana:)
antar Zosia będzie chyba największym lutowym dzidziusiem:)
a co się dzieje z habcią?? dziś się nie odzywała..dziwne bo zawsze dużo pisze..może pojechała??;-)

Asus, trzymaj się dzielnie. Na pewno wszystko będzie dobrze, a to wysokie ciśnienie to tylko chwilowy skok.
Antar, Twoja Zosia wielgaśna:-) Moja mała, faktycznie mała, bo wczoraj miała 2500g dopiero.
Też myślałam o Habci, dziwne że się nie odzywa

Czyżby habci po raz pierwszy net zastrajkował? Bo gdyby nawet leżała w szpitalu to by do nas napisała jak to było ostatnim razem.

Asus trzymam kciuki , żeby jednak ciśnienie obniżyło się a Maciuś poczekał z przyjściem na świat chociażby 2 tyg.

Antar a twój gin nic ci nie wspominał o cc? Ty taka drobniutka... maluszek duzy..

Antar to jak przy Marcelu peklam a wazyl niecale 2400, to przy takim ponad 4kg bobasie to by mi tylek. rozerwalo chyba.Az mi sie goraco zrobilo:eek:
A ja czuje sie rewelacyjnie,ciagnie mnie troche i mam skurcze,ale jestem wypoczeta i troche bardziej odprezona,bo nie myslalam ze wytrzymam do tego tygodnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Antar podchodź do tego na miękko ...to że Ci tak powiedzieli to nie znaczy że dziecko ma juz te 4100... ;-)... a ty jesteś dzielna babka i dasz radę :-D
Jeszcze pośmigasz troszkę z nami :tak:
Asus ... trzymam kciuki za Ciebie i dużo dobrego samopoczucia życzę :-)
Marantha ..ja mam teraz wizyty co tydzień raz u GP a potem szpital ... fajnie że wszystko dobrze ;-)
Kamylka ...oby tak dalej ...:-D
Habcia ..puk..puk ...where are you :confused:

Do góry