reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Asus trzymam za was kciuki, mam nadzieję że ciśnienie spadnie i się ustabilizuje.
Antar no to ładna córa Ci urosła
.
Antar no to ładna córa Ci urosła

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
asus trzymaj się Kochana
antar Zosia będzie chyba największym lutowym dzidziusiem
a co się dzieje z habcią?? dziś się nie odzywała..dziwne bo zawsze dużo pisze..może pojechała??;-)
antar Zosia będzie chyba największym lutowym dzidziusiem
a co się dzieje z habcią?? dziś się nie odzywała..dziwne bo zawsze dużo pisze..może pojechała??;-)
Asus, trzymaj się dzielnie. Na pewno wszystko będzie dobrze, a to wysokie ciśnienie to tylko chwilowy skok.
Antar, Twoja Zosia wielgaśna:-) Moja mała, faktycznie mała, bo wczoraj miała 2500g dopiero.
Też myślałam o Habci, dziwne że się nie odzywa
Antar, Twoja Zosia wielgaśna:-) Moja mała, faktycznie mała, bo wczoraj miała 2500g dopiero.
Też myślałam o Habci, dziwne że się nie odzywa
Czyżby habci po raz pierwszy net zastrajkował? Bo gdyby nawet leżała w szpitalu to by do nas napisała jak to było ostatnim razem.
Asus trzymam kciuki , żeby jednak ciśnienie obniżyło się a Maciuś poczekał z przyjściem na świat chociażby 2 tyg.
Antar a twój gin nic ci nie wspominał o cc? Ty taka drobniutka... maluszek duzy..
Asus trzymam kciuki , żeby jednak ciśnienie obniżyło się a Maciuś poczekał z przyjściem na świat chociażby 2 tyg.
Antar a twój gin nic ci nie wspominał o cc? Ty taka drobniutka... maluszek duzy..
Kamylka
Entuzjast(k)a
Antar to jak przy Marcelu peklam a wazyl niecale 2400, to przy takim ponad 4kg bobasie to by mi tylek. rozerwalo chyba.Az mi sie goraco zrobilo
A ja czuje sie rewelacyjnie,ciagnie mnie troche i mam skurcze,ale jestem wypoczeta i troche bardziej odprezona,bo nie myslalam ze wytrzymam do tego tygodnia.

A ja czuje sie rewelacyjnie,ciagnie mnie troche i mam skurcze,ale jestem wypoczeta i troche bardziej odprezona,bo nie myslalam ze wytrzymam do tego tygodnia.
Ostatnia edycja:
Kamylka
Entuzjast(k)a
Ja to samo pomyslalamMoże Habcia rodzić zaczęła, z porodówki by raczej na forum już nie pisała. Mam nadzieję, że jutro się odezwie.

reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Antar podchodź do tego na miękko ...to że Ci tak powiedzieli to nie znaczy że dziecko ma juz te 4100... ;-)... a ty jesteś dzielna babka i dasz radę 
Jeszcze pośmigasz troszkę z nami
Asus ... trzymam kciuki za Ciebie i dużo dobrego samopoczucia życzę :-)
Marantha ..ja mam teraz wizyty co tydzień raz u GP a potem szpital ... fajnie że wszystko dobrze ;-)
Kamylka ...oby tak dalej ...
Habcia ..puk..puk ...where are you

Jeszcze pośmigasz troszkę z nami

Asus ... trzymam kciuki za Ciebie i dużo dobrego samopoczucia życzę :-)
Marantha ..ja mam teraz wizyty co tydzień raz u GP a potem szpital ... fajnie że wszystko dobrze ;-)
Kamylka ...oby tak dalej ...

Habcia ..puk..puk ...where are you