reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Karin :-):-) i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&,za fasolke oczywiscie !!, a testy owu czasami nie wychodza..tak slyszalam,bo nie robilam nigdy testow owu
normalnie az sie obudzilam po twoim poscie :-D

reklama
Madlen ten cykl sie nie nastawialam bo potem rycze, i smutno mi cholernie i bylam spokojna az do teraz do historji z zupa co najlepsze to juz mi jakos nie dobrze ale to wynik informacji w mojej glowie i pewnie ona juz rozkazuje druchy wymiotne 

24.01 

Karin jesli dzieciom smakowala to nie masz sie o co martwic :tak: a moze na test jest nadzwyczajnie w swiecie za wczesnie ? kiedy powinnas dostac @ ? ja jednak trzymam &&& za fasolke ;-)

Madlen hej babeczko moze w koncu popiszemy w tym samym czasie,mojego wyslalam po zakupy ,ja musze czekac na faceta ktrory ma nam naprawic radiator,ciekawe o ktorej przyjdzie :sorry:

Karin to trzymam &&&,do terminu tesowania..bo teraz nawet nie ma co testowac..:no:
czesto tak jest,ze same sobie wmawiamy objawy..ja bynajmniej tak mam..a jak test pokaze 1kreske to wielki bol i zlosc :angry:
Edyta ja jeszcze jestem jakies 15-20min,bo musze po mlodego leciec,za tydzien juz zaczna sie kluby,to bedzie w szkole godzine dluzej ;-)..a czy syn dostal sie na hip-hop,to mysle ze dowiem sie jutro..najdalej w pon.,ale mysle ze tak :tak:
Monico bardzo ladny wozek ,cena wysoka..ale wozek super !!!
Kroliczek jak synek ? duzo zdrowka

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy starające się 3-ci raz
Ja co prawda staram się dopiero o drugą dzidzię ale chciałam z ciekawości zapytać bardziej doświadczone koleżanki - jak możecie porównać pierwszy i drugi poród? drugi był szybciej (lżej :-)) czy też było wręcz przeciwnie :crazy:?

Pozdrawiam i życzę fasolek :tak:

Madlen i edyta - termin mam na 24.01 z obiawami to wiem bo ja tak mialam co cykl i ten naprawde powiedzialam ze bede spokojna bo tej owulki nie bylo na testach i moj m byl chory 7 dni choc przytulanie bylo i moze trfafil, kazdym razie nie dawalam sobie szansy i bylam spokojna do tej nieszczesnej zupy ehhh nie latwo mi teraz bedzie samej z soba wytrzymac, ja tak juz mam ze jak jakis obiaw to wrjuje, cycochy mnie bolaly wczoraj a dokladnie jeden ale nawet nie chcialam tego w jaki sposob kojazyc z fasolka bo tez bola na @ poza ta zupa to innych obiawow nie mam. oj cos czuje ze bede was potrzebowac jak negatywny test zobacze ....

mama witam ja swoj piewrwszy to drogami natury drugi byl wywolany co idzie ciezszy.. dluzszy o 30 minut ale mialam znieczulenie i nawet partych nie czolam wiec bylo ok i dotego lekarka powiedziala ze nie ma sensu ciac, wiec osobicie wole drugi, ze slyszenia to raczej drugi latwiej :)

reklama
Karin bedziemy Cie wspierac,ja sama wiem co to znaczy czekac na swoja wymarzana dzidziulke :zawstydzona/y: ja o malego staralam sie 2 dlugie lata i ten czas oczekiwania byl naprawde okropny,placz i bezsilnosc ze ciagle nam nie wychodzi...jednak mam nadzieje ze nasze wsparcie nie bedzie potrzebne ze wzgledu na pozytywny test ;-)

Mama ja w tym wzgledzie nie pomoge bo nie rodzilam sn ...

Ostatnia edycja:
Do góry