reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Kroliczku duuuzo zdrowka zycze!
Ukochaj chorowitka....

Kariin za przedszkole to chyba sie roznie placi w roznych landach... Moja tesciowa pytala w przedszkolu tam na miejscu gdzie mamy jechac i powiedzieli 200 euro :-(
ale oczywiscie jak najbardziej jak juz bede musiala cos zalatwiac w tym temacie, to popytam o wszelkie mozliwe znizki :-)

Zycze powodzenia w sprawie pracy!
Naprawde praca za fajne pieniazki!

Tak bym chciala, zeby moj M znalazl jakas w miare dobrze platna prace............
Martwie sie, ze tak nie bedzie

reklama
heksa moze i roznie ale mysle ze az taka roznica nie moze byc, moze prywatne albo co a nie panstwowe, choc moja cora chodzi do takiego pol na pol i tak jak pisalam nic nie place tylko za jedzenie to jest przedszkole z pomoca rodzicow czyli np trzeba tam sprzatac i tak dalej a ja w ogorutku z moim M posiedzialam i 12 godzin mam wiec nic nie musze juz robic ehhee jestesmy jedyni co maja full pracy na ten rok hehe 

heksa- bedzie pracy tu jest dosc, zna on jezyk wiec szybko prace znajdzie, moj brat tez przyjechal i pracy niemial a wciagu tygodnia dostal wiec naprawde nie ma sie co martwic, napewno nie bedzie gorzej niz w polsce to ci gwarantuje. 

Kroliczek zasnelas nam przy tej kawie?? pociagnij lyczka i napisz nam cos :-)

no wlasnie nie nalezał :wściekła/y: juz wstał:/ mam nadzieje ze chociaz spokoj bedzie w domku.. bo musze ciasto zrobic.. bo babka przyjdzie na wieczór..
Nie martwcie sie u mnie tez nie jest lekko z finansami.. dopiero w tym roku zaczelismy wychodzic na prostą.. poprzedni byl tragiczny.. dotej pory niemam pieniedzy z poprzedniej ponad tysiac złoty.. gdyby nie moja praca w domu niemialabym co jesc wtedy.. i to przez takich oszóstów...:angry: dobrze ze ta zima nie jest taka sroga jak ostatnia. i moglo sie jakos zaoszczedzic na opale..

Kroliczek pewnie martwi sie swoim chorowitkiem.....
Nie martw sie bedzie dobrze, trzymamy kciuki niech maluch szybko wraca do zdrowka!

Kariin nie wiem szczerze mowiac co to za przedszkole :sorry2:
Ale jestem pewna, ze jak sie dobrze zakrece i popytam to jakies tansze znajde :tak:

Co do pracy to tez mysle, ze jakos bedzie!
Nie biore innej opcji pod uwage :-D

Kroliczek - tak to z dziecmi bywa.. 
a co do osczednosci to tez mam nadzieje ze na pradzie zaoszczedzilam bo ogrzewanie mam na prad i ehh grzeje tylko u  dzieci w pokoju a u siebie to mam meza ktory grzeje hehe a pozatym jak latam po domu to jakos idzie 

heksa - bardzo dobrze, pozytywne nastawienie to polowa sukcesu, ja jak moja firme zaczynalam to faktycznie czasem nawet 100 zl nie zarobilam i tak cholernie ciezko mi bylo ze hej, a teraz to pomalutku, choc nie moge powiedziec ze np 5 tys mam bo roznie ale czasem nawet do 2 tys dosciagne choc bywaja jeszcze miesiace gdzie tylko 500 zl 

no wlasnie nie nalezał :wściekła/y: juz wstał:/ mam nadzieje ze chociaz spokoj bedzie w domku.. bo musze ciasto zrobic.. bo babka przyjdzie na wieczór..
Nie martwcie sie u mnie tez nie jest lekko z finansami.. dopiero w tym roku zaczelismy wychodzic na prostą.. poprzedni byl tragiczny.. dotej pory niemam pieniedzy z poprzedniej ponad tysiac złoty.. gdyby nie moja praca w domu niemialabym co jesc wtedy.. i to przez takich oszóstów...:angry: dobrze ze ta zima nie jest taka sroga jak ostatnia. i moglo sie jakos zaoszczedzic na opale..

Kochana ja tez trafilam na nieuczciwych ludzi, ktorzy do dzisiaj sa mi winni pieniazki :wściekła/y:

A z tym opalem u nas to samo - gdyby byla mrozniejsza zima to nie wiem, czym bysmy palili w piecu :baffled:
a na opal za kazdym razem musimy brac pozyczke, bo nie jkestesmuy w stanie z biezacych wyplat go kupic..... :(

co za czasy, zeby czlowiek uczciwie pracujac nie mial na to, zeby ogrzac dom albo zeby jedzonko kupic! :no:

Ja moge wypowiedziec sie na temat przedszkoli tutaj....i naisze tylko jedno,sa starsznie drogie :-D

Moj T bedzie w domku troche pozniej musi zajechac do mechanika bo cos mu z tylu w zawieszeniu stuka :dry:

Madlen wpadnij kawke wypijemy :-)

reklama
Dziewczyny ja musze leciec odebrac mame z takich zabiegow na kregoslup, bo cos jej ostatnio strzyknelo i jest na L4...

Bede pozniej!
Fajnie, ze jestescie :*

Do góry