reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Heksia pisałaś że jeszcze będziesz więc proszę oto twoje kolczyki :-) 036.jpg

reklama
Wiktoria- tez msle ze nie mam co sie sugerowac ta kreska, jedynymi obiawami jest to ze tam na dole hmm jest mieciuko, bol podbrzusza i to caly czas z malymi przerwami glownie lewy jajnik, no i zaparcia plu wzdecia, na poczatku myslam ze to z jdzenia ale potem analizowalam to co jem i nie powinno ich byc rozumiem 1 dzien 2 ale nie cztery ...
a najbardziej objawiem za jest brak@ choc i to moze ulec zmianie, testy odkladam do piatku, bo sie nie skupie na robocie :) jak do tego czasu  @ sie nie pojawi to moze bedzie to ciaza. Wsumie wierze w ta ciaze i mysle ze jest moze dopiero 2 lub 3 dzien po impantacji, owulka jeesli byla to napewno albo 18 dnia cyklu albo 21 dnia cyklu w te dni mialam co do tego pewne przypuszczenia. 
Dziesjsza porannna temp to 36,9 a na @ powinnam miec 36,4 :) 
caluje was goraco i mkam cos poczyta :) i spac 

Sylwia no to dobrze ze do gina idziesz moze Cie zbada i zrobi badanka czy cos i bedziesz wiedziala co i jak :tak:

Ja mamwizyte 8go lutego wiec to za prawie 2 tyg ale ciesze sie ze przyslali mi list i zobacze sie z ginem a tu to naprawde zadkosc :tak::rofl2:

Kurcze mam male pytanko a mianowicie maz chce wykupic mieszkanie w ktorych mieszkaja tescie aby mieszkanie nie przepadlo,pozatym maz sie w nim wychowal i jest do niego przywiazany,no a ja rowniez chce wykupic mieszkanie w ktorym mieszka moj ojciec ,bo tez jestem przywiazana do tego mieszkania i mam pytanko do Was ...Czy ktoras z was kupowala mieszkanie lub dom ? Bo chce sie dowiedziec jakie sa procedury,oplaty itd jesli ktoras moglaby mi napisac co i jak to bede wdzieczna :tak:

Ostatnia edycja:
Wiktoria- tez msle ze nie mam co sie sugerowac ta kreska, jedynymi obiawami jest to ze tam na dole hmm jest mieciuko, bol podbrzusza i to caly czas z malymi przerwami glownie lewy jajnik, no i zaparcia plu wzdecia, na poczatku myslam ze to z jdzenia ale potem analizowalam to co jem i nie powinno ich byc rozumiem 1 dzien 2 ale nie cztery ...
a najbardziej objawiem za jest brak@ choc i to moze ulec zmianie, testy odkladam do piatku, bo sie nie skupie na robocie :) jak do tego czasu @ sie nie pojawi to moze bedzie to ciaza. Wsumie wierze w ta ciaze i mysle ze jest moze dopiero 2 lub 3 dzien po impantacji, owulka jeesli byla to napewno albo 18 dnia cyklu albo 21 dnia cyklu w te dni mialam co do tego pewne przypuszczenia.
Dziesjsza porannna temp to 36,9 a na @ powinnam miec 36,4 :)
caluje was goraco i mkam cos poczyta :) i spac
Kochana tak mi się przypomniało że pisałaś coś o zupie ogórkowej :-) ja jak byłam w ciąży z Kamilkiem to pamiętam że miałam krówki w szafce nie wiedziałam wtedy że jestem w ciąży ale jak otworzyłam te szafkę to mnie cofnęło.Zaraz teścik był i okazało się ze kalendarzyk zawiódł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mąż się śmiał później że umiem się kalendarzykiem posługiwać :-D

Edytko ja nie pomogę.Nigdy nie kupowaliśmy mieszkania ani domu

Ostatnia edycja:
a ten wsted do mojej zupy byl 4 dni po domniemanej owulacji i tak zaczelam kombinowac i dalam se nadzieje wlassnie tylko tak jak mowie jak jestem to moz 9 lub 10 dzien dlatego ten test taki ::) 

Wiktoria - podnioslas mnie na duchu tymi krowkami :) 

a ten wsted do mojej zupy byl 4 dni po domniemanej owulacji i tak zaczelam kombinowac i dalam se nadzieje wlassnie tylko tak jak mowie jak jestem to moz 9 lub 10 dzien dlatego ten test taki ::)

Wiktoria - podnioslas mnie na duchu tymi krowkami :)
Cieszę się ..
Ale powiem ci że moje ciąże były odmienne w pierwszej dowiedziałam się ze jestem w ciąży w 3 miesiącu :szok::-D zero objawów a w drugiej masakra nudności te krówki słaba byłam że nie mogłam nawet siedzieć dopiero później w 2-3 miesiącu przeszło

reklama
Do góry