Wiesz co moja teściowa zawsze upiera się przy płatkach mydlanych i często jak kupuje ciuszki używane to pierze w wysokiej temperaturze i płatkach. Powiem Ci, ze nic nam się nie przyplątało. A może spróbuj JELP, używałam go przy Polci która miała wrażliwą skórę.Wama testów nie robie, bo jeszcze nie ma sensu, za wczesnie. Poza tym drakonska dieta jak powiedziala e kord nie ma sensu, trzeba probowac wszystkiego bo inaczej nie dowiem sie na co jest uczulony. Byle nie przesadzac
Sluchajcie co polecacie do prania zamiast lovelii???
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
hello :-)
potowki nam zeszly, Niunio po mleku dla zdrowych dzieci nie ma wysypki i apetyt wzrasta. Jest super :-)
potowki nam zeszly, Niunio po mleku dla zdrowych dzieci nie ma wysypki i apetyt wzrasta. Jest super :-)
moniSkaBe
Bebiko 1.
hello :-)
No to oby tak dalej
U nas tez w miare ok, ja sobie pozwalam od czasu do czasu na np pol zoltka albo kilka ciastek i na razie odpukac jest jakotako. Caly czas Franek jest smarowany czyli natluszczany maciami witaminowymi i wysypka lagodnieje.
Ostatnia edycja:
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Czyli to nie była skaza?hello :-)
Ja wczoraj zrobiłam prowokację jajeczną. Na razie nie ma żadnych objawów
moniSkaBe
:-)Moniskabe to super że jest lepiej
na jedzenie budzi sie praktycznie raz badz dwa. Znaczy to ja mu daje raz jesc i pic. Ale budzi sie czesto, przez smoka, ktory wypada mu z buzi.No to oby tak daleja jak z nocnym jedzeniem? Pawełek rzadziej sie budzi?
U nas tez w miare ok, ja sobie pozwalam od czasu do czasu na np pol zoltka albo kilka ciastek i na razie odpukac jest jakotako. Caly czas Franek jest smarowany czyli natluszczany maciami witaminowymi i wysypka lagodnieje.
Czyli to nie była skaza?
Ja wczoraj zrobiłam prowokację jajeczną. Na razie nie ma żadnych objawów![]()
o to super.
Berry ja juz sama zglupialam i nie wiem w koncu czy mial skaze czy nie. Fakt jest taki , ze jak karmiac piersia zjadlam lyzke smietany, jakis sos ze smietanka, jajko, mleko czy jogurt, no to wysypka byla.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hm... dziwna sprawa rzeczywiście.Berry ja juz sama zglupialam i nie wiem w koncu czy mial skaze czy nie. Fakt jest taki , ze jak karmiac piersia zjadlam lyzke smietany, jakis sos ze smietanka, jajko, mleko czy jogurt, no to wysypka byla.
BTW - moje stare Marcówki (znaczy te z 2007 ;-)) mnie zdrabniają "Blu". Więc jak wam pasuje, to może tak będzie łatwiej
reklama
moniSkaBe
wczoraj jedlismy krem marchewkowy z jarzynkami. w skladzie byl seler.. mamy uczulenie...