reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mały alergik - dieta mamy i dziecka, pielęgnacja, leczenie

Blu oby oby to nie byla alergia, moze tylko przypadek:)

Ja tez zaczynam troche bardziej odwaznie jesc, czasami ciastko z jablkiem, wczoraj kawaleczek arbuza i zobaczymy;) na razie jest bez zmian, niestety skora nadal szorstka chociaz juz nie tak czerwona

reklama
Kubie marchewka smakuje i zajada aż mu się uszy trzęsą:-D Zauważyłam czerwone kropeczki koło prawego oka i troszkę na pleckach i teraz nie wiem, czy to od marchewki, czy potówki:baffled:

u nas alergia objawia sie bardziej suchymi i czerwonym plackami niz czerwonymi krosteczkami.
Ja bym stawiala na potowki.

A u nas fajnie one zniknely.. przyszedl jeden chlodniejszy dzien i po potowkach :-)

Dzisiaj idziemy do pediatry nowego, podobno super. Kolezanka zachwalala...

Faktycznie, wcześniej objawy skazy to były suche placki. A kropeczki zniknęły :tak: Czyli marchewka nadal w robocie - dziś z ziemniaczkiem. Już nie mogę doczekać się reakcji Kuby:-)

Cholera, chyba nici z jedzenia słoiczków:no: Kropki są nadal, pojawiły się na brzuszku i Kuba dziś przeszedł samego siebie w ulewaniu. Wczoraj zaczął trochę więcej ulewać, ale nie łączyłam tego z marchewką, ale dziś już było okropnie. Przebierałam go 6 razy:dry:
No to całe 7 dni jedliśmy marchewkę:sorry2: Chyba poczekam jednak do skończenia 5 miesiąca i podam znowu, jak sytuacja się powtórzy, to lekarz...

Cholera, chyba nici z jedzenia słoiczków:no: Kropki są nadal, pojawiły się na brzuszku i Kuba dziś przeszedł samego siebie w ulewaniu. Wczoraj zaczął trochę więcej ulewać, ale nie łączyłam tego z marchewką, ale dziś już było okropnie. Przebierałam go 6 razy:dry:
No to całe 7 dni jedliśmy marchewkę:sorry2: Chyba poczekam jednak do skończenia 5 miesiąca i podam znowu, jak sytuacja się powtórzy, to lekarz...
wiesz czytałam artykuł że owoce i warzywa powoduję, że ulewanie się wzmaga, coś tam z tym refluksem jest nie tak. a macie coś na to wasze ulewanie, bo u nas był ten problem ale na szczęście zniknął.

reklama
my tylko pol sloiczka Gruszki dzisiaj. Maly sie tak krzywil, ze az mu powieka latala.. szkoda ze tego nie nagralam :-D:-D

Fiolkowa, kurcze... jakos dziwnie.. moj tez mial problem z ulewaniem , ale odkad podawalam nutriton, a teraz kleik przy kazdym karmieniu to problem zniknal i sie wiecej nie pojawil.. no chyba, ze zapomne dodac kleiku.

Do góry