reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Jolek - koniecznie zaloz sobie fb!!!! Gratulacje dla Igora - ale to bylo wiadomo, ze na 7 zrobi jakas niespodzianke!!:)) kochany! ;*
Junior - zajefajny Mikolajek! Taki malutki sie tu wydaje.. :)

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom.
Junior - śliczny z niego Gwiazdorek :)
Iguś też zdolniacha, zaraz pójdzie sam lachony wyrywać :-D

My stopy wcinamy już gdzieś od miesiąca z apetytem, czasami obie naraz nawet. Za to nie siadamy ale nigdzie nam się z tym nie spieszy bo nasiedzieć się jeszcze w życiu nasiedzi a za to stópek nie skosztuje potem.Umiemy się kulnąć z brzuszka na plecki ale rzadko to robimy bo i po co skoro na brzuszku najlepiej.

a mój parę razy obrócił się na plecki i na brzuch ale bardzo rzadko i bardzo nie lubi tego robić :( woli leżeć i krzyczeć żeby go zabrać bo wiadomo najlepiej na rączkach ;/ stópek też nie gryzie, czasem za nie łapie jedynie, ale bawi się metkami, małymi rzeczami, grzechotki przekłada, smoczek wyjmuje z ust i obraca w rączce z zaciekawieniem, podnosi pupę do raczkowania ale bez reszty tułowia, siedzi chwile sam, a z oparciem nawet dłużej ale przy sięganiu po zabawkę zaczyna się chwiać i jest wielkie bum, jak czytam o waszych dzieciaczkach co potrafią to się zastanawiam czy z moim coś nie halo :( zwłaszcza to że prawie się nie obraca, nie sprawia mu to żadnej frajdy....

Chmurka nie przejmuj się moja Zosia też sie nie przewraca w ogóle ani z plecków na brzuch ani odwrotnie na boki owszem i już....mam nadzieje że się przewróci a tu dupa wraca znowu do poprzedniej pozycji każde dziecko się indywidualnie rozwija więc nie masz się czym martwić chociaż przyznam że ja też się niepokoić zaczęłam...

reklama
Jaipur cudeńko normalnie :-)
nie wiem czy mam cię na FB ale chyba idę poszukac :-p

Jolek super :-) Igi zaraz będzie za Emmą ganiać jak tak dalej pójdzie :-) hehe

chmurka to nic,.. ważne że kilka razy się obrócił , ważne że dał radę złapać nóżkę..
możesz mu zafundowac zabnawy - Ty łapiesz jego nóżki i wygłupiasz się tak ze nóżkami dotykasz do jego noska , albo kładziesz go zagadujesz i sama delkatnie turlasz dookoła :-) :tak:
podbnosi się do raczkowania wiec jest dobrze:-)
a pocieszając Cię Vika tez nie lubiła ani leżeć ani ie obracać .. i tego nie robiła :-p

Do góry