reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Jaipur- super a jak nóżka smakuje mmm mmm :tak::-)
Joluś- Gratulacje dla Igorka ! kochany zdolny chłopak :tak:
Salsera- brawo za Mikołajkowe postępy :tak:
Persefona- mój tak robił ale przestał :tak:

a muszę się pochwalić że moje dzieciątko w końcu zaczęło głośno się śmiać zajarzył pewnie że też może jak mama czy braciszek :tak::-)
a oczywiście najlepiej rozśmiesza go Szymuś:-) cudne to jest ! mam nadzieję że uda mi się go nagrać !

Wszystkim dzieciaczkom gratuluję
gag- Staś niedługo do mamy do kuchni przyjdzie kawę sobie zrobić:-D:-D

Joluś - Igorito wogóle szybki jest zaraz napiszesz ze byliście na spacerze a Igor jechał rowerkiem na dwóch kółkach:laugh2::laugh2::laugh2:
Jaipur - toż to żywy mikołaj jest:-D no a z paprochami też coś trzeba zrobić:-D:-D:-D

Salsera - Mikołaj wie co dobre:-):tak:

Chmurka - skoro raz zajarzył to sobie przypomni nie martw się:tak:

Futrzaczku - w końcu się doczekałaś, koniecznie nagraj jak chłopaki razem szaleją, będzie super pamiątka:-)

Franek potrafi turlać się we wszytkie strony, przemieszcza się leżąc na brzuchu to się chyba pełzanie nazywa:-) robi taką kołyskę leżąc na pleckach, śmieje się w głos:-) a dzisiaj leciała jakaś taneczna muzyka w radio franek leżąc na brzuchu tyłkiem ruszał i główką do rytmu:szok: robi też kuku przechylając główkę na bok, i śpiewa serenady całymi dniami :-):laugh2::laugh2:

Persefona tego to się Jeszcze Igor nie nauczył.

Agacio ten czas tak szybko leci że wszystko możliwe :-D

Jolek no to teraz już nawet na moment Igorito nie może zostać sam, zrobi ci pirsonbrejka i nawet nie będziesz wiedziała kiedy :-D

Futrzaku ja kto jest, że najbardziej rozśmiesza starsze rodzeństwo, Jagódka też najmocniej i najgłośniej śmieje się z Zuzy a ta nic specjalnego nawet nie musi robić, żeby być zabawną :-)

Persefona moja kręci głową w lewo i prawo jak mam jej czyścić nosek, istny cyrk na kółkach wtedy jest, kręci głową, kopie mnie i blokuje rączkami.

Uwieczniłam palcossanie, kiedyś nie będzie mogła wyjść z podziwu, że sięgała :-D
gfgdfh.jpg

ślicznie ssie te swoje palusiunie:tak::tak: i nie mam pojęcia jak to jest bo ja próbuje robić to samo co Szymek a Filip tylko patrzy się dziwnie i śmieje pod nosem :-D

Hope super palcossanie:-D ja się nie mogę doczekać Frankowego palcossania póki co to się trzyma za stopy, może spróbóję mu jutro pokazać jak to się robi:-D:-D

reklama
Do góry