reklama
persefona
Fanka BB :)
jolek zdolniacha z tego Igorka,no no no
Czy wasze maluchy też robią "nie-nie-nie" główką??
Czy wasze maluchy też robią "nie-nie-nie" główką??
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- super a jak nóżka smakuje mmm mmm :-)
Joluś- Gratulacje dla Igorka ! kochany zdolny chłopak
Salsera- brawo za Mikołajkowe postępy
Persefona- mój tak robił ale przestał
a muszę się pochwalić że moje dzieciątko w końcu zaczęło głośno się śmiać zajarzył pewnie że też może jak mama czy braciszek :-)
a oczywiście najlepiej rozśmiesza go Szymuś:-) cudne to jest ! mam nadzieję że uda mi się go nagrać !
Joluś- Gratulacje dla Igorka ! kochany zdolny chłopak
Salsera- brawo za Mikołajkowe postępy
Persefona- mój tak robił ale przestał
a muszę się pochwalić że moje dzieciątko w końcu zaczęło głośno się śmiać zajarzył pewnie że też może jak mama czy braciszek :-)
a oczywiście najlepiej rozśmiesza go Szymuś:-) cudne to jest ! mam nadzieję że uda mi się go nagrać !
Wszystkim dzieciaczkom gratuluję
gag- Staś niedługo do mamy do kuchni przyjdzie kawę sobie zrobić
Joluś - Igorito wogóle szybki jest zaraz napiszesz ze byliście na spacerze a Igor jechał rowerkiem na dwóch kółkach
Jaipur - toż to żywy mikołaj jest no a z paprochami też coś trzeba zrobić
Salsera - Mikołaj wie co dobre:-)
Chmurka - skoro raz zajarzył to sobie przypomni nie martw się
Futrzaczku - w końcu się doczekałaś, koniecznie nagraj jak chłopaki razem szaleją, będzie super pamiątka:-)
Franek potrafi turlać się we wszytkie strony, przemieszcza się leżąc na brzuchu to się chyba pełzanie nazywa:-) robi taką kołyskę leżąc na pleckach, śmieje się w głos:-) a dzisiaj leciała jakaś taneczna muzyka w radio franek leżąc na brzuchu tyłkiem ruszał i główką do rytmu robi też kuku przechylając główkę na bok, i śpiewa serenady całymi dniami :-)
gag- Staś niedługo do mamy do kuchni przyjdzie kawę sobie zrobić
Joluś - Igorito wogóle szybki jest zaraz napiszesz ze byliście na spacerze a Igor jechał rowerkiem na dwóch kółkach
Jaipur - toż to żywy mikołaj jest no a z paprochami też coś trzeba zrobić
Salsera - Mikołaj wie co dobre:-)
Chmurka - skoro raz zajarzył to sobie przypomni nie martw się
Futrzaczku - w końcu się doczekałaś, koniecznie nagraj jak chłopaki razem szaleją, będzie super pamiątka:-)
Franek potrafi turlać się we wszytkie strony, przemieszcza się leżąc na brzuchu to się chyba pełzanie nazywa:-) robi taką kołyskę leżąc na pleckach, śmieje się w głos:-) a dzisiaj leciała jakaś taneczna muzyka w radio franek leżąc na brzuchu tyłkiem ruszał i główką do rytmu robi też kuku przechylając główkę na bok, i śpiewa serenady całymi dniami :-)
Hope
podwójna mama :-)
Jolek no to teraz już nawet na moment Igorito nie może zostać sam, zrobi ci pirsonbrejka i nawet nie będziesz wiedziała kiedy
Futrzaku ja kto jest, że najbardziej rozśmiesza starsze rodzeństwo, Jagódka też najmocniej i najgłośniej śmieje się z Zuzy a ta nic specjalnego nawet nie musi robić, żeby być zabawną :-)
Persefona moja kręci głową w lewo i prawo jak mam jej czyścić nosek, istny cyrk na kółkach wtedy jest, kręci głową, kopie mnie i blokuje rączkami.
Uwieczniłam palcossanie, kiedyś nie będzie mogła wyjść z podziwu, że sięgała
Futrzaku ja kto jest, że najbardziej rozśmiesza starsze rodzeństwo, Jagódka też najmocniej i najgłośniej śmieje się z Zuzy a ta nic specjalnego nawet nie musi robić, żeby być zabawną :-)
Persefona moja kręci głową w lewo i prawo jak mam jej czyścić nosek, istny cyrk na kółkach wtedy jest, kręci głową, kopie mnie i blokuje rączkami.
Uwieczniłam palcossanie, kiedyś nie będzie mogła wyjść z podziwu, że sięgała
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ślicznie ssie te swoje palusiunie i nie mam pojęcia jak to jest bo ja próbuje robić to samo co Szymek a Filip tylko patrzy się dziwnie i śmieje pod nosem
reklama