reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Zgapiaczki, zgapiaczki :-D:-D:-D:-p

Persefona
no bomba :-)

Joluś jak ja bym chciała już takie słodkie buziaki dostawać, póki co muszę samotnie molestować purchawę, szczęściem daje się obściskiwać, dziwne dziecko :-D;-)

Kamcia bo ta moja mała to taka dziwna jest, jak się wygina to zgrabniucha a jak bez ubrań to Michelin :sorry:

reklama
moja tez jeszcze buziolka nie daje, ale też nie powstrzymuje matki przed przytulańcami i całuskami więc dogadujemy się :-D
musze ja pochwalic, że w końcu, od ok tygodnia delektuje sie i podgryza swoje stópki :-D gada cus ostatnio mniej, tak jak kilka tygodni temu miała wysyp "słów" tak teraz sa raczej krzyki i piski, tylko gwizdów brakuje :-D

Ania a to już się trzeba Igorka zapytać :tak:

Bra ja nie wiem jak to możliwe. Ktoś mi bardzo szybko wyrywa kartki w kalendarzu. Moja ciocia kiedyś mówiła,że czas leci szybko,ale przy dziecku to już zapier..nicza,ale ja nie myślałam,że aż tak szybko:szok:

wprawdzie jeszcze przed czasem(świątecznym) ale wstawię Wam coś(chociaż junior to w sumie stary wyjadacz(paprochów:D ze) stopy)

Załączniki

• gdaś-stopa.jpg
    gdaś-stopa.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 51
ania...Daruś już coraz bliżej samodzielnego siedzenia - super sie chłopak prezentuje!

Remik - genialnie! całkiem sam :-)

Brawo dla Jagodzi!!!

A i nikt tak genialnie jak Martynka nie potrafi leżec ! :-)

Iguś....ciocia tez chce buziaka!!!;-)

bra...brawo dla córeczki

A mój Stachosław popiernicza po pokoju....zostawiłam go dziś w pokoju na macie a sama poszłam do kuchni - musiałam co 2 minuty wpadac do niego, wyciągac go spod stolika i klasc z powrotem na matę :szok:
kojarzycie takie robale co to nie wiem jak daleko sie je wyrzuci to zawsze przypełzna z powrotem? to Mój Stachu własnie taki robal - ciągnie go do tego stolika, a właściwie do pólki pod stolikiem - dziś sobie ją dosięgnął i wziął z niej gazetę :szok:

poza tym - tańcuje na czworaka (tj. ja mu śpiewam a on chwieje sie do przodu i do tyłu);-)

edit:
jaipur - rewelka!!! cudna fota!

Jaipur świetna fota. Dawaj tą sesje bo inaczej będę musiała sobie konto na fb założyć:baffled: Przecudnie Juniorek wygląda.

Niedawno Igor sam, SAM wstał.Jak wychodziłam z pokoju to siedział, wracam po kilku sekundach a on stoi :szok: Udawało mu się to przy moim ramieniu ale w łóżeczku to był dziś pierwszy raz:-)

reklama
Do góry