reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Kamcia - kotek dokładnie olej to! ale fakt to bardzo chamskie i wkurzające! ktoś perfidnie jest zazdrosny no i nie lubi Cię ... szkoda że nie można zobaczyć kto to ale fakt dziewczyny mają rację też snuje jedno podejrzenie...

Kamcia super filmik:-)a ten słodki głosik na początku w tle to Vi?:-) słodziaki małe:-)

jak tak czytam to wszytskie majowe maluszki to małe zdolniachy:-) to jak w reklamie leroy: "każdy jest bohaterem we własnym domu":-)
tak w tle była Vika :-) wołała ze mnążeby \Emka patrzyła na zdjęcie :-p

co do tych komentarzy to komuś się słabo udało mnie wkurzyć bo je pokasowałam i problem z głowy :-)
a co do osoby to też podejrzewam tylko jedną osobę której na tym forum sie bardzo nudzi ;-)
i jest strasznie zdziecinniała...
ale jedno ją zdradziło z Yt bo wpisała w profilu swój prawdziwy wiek ;-)
wrzuvcam filmik jeszcze raz dla tyuch co nie widzieli ale komentarze będą zablokowane żeby czasem się jej znów nie przywidziało łamać paznokci z zazdrości na klawiaturce :-p

chociaż i tak pewbnie już wyrwała sobie wszystkie włosy z głowy ;-)

tylko powiedzcie mi czy ten link działa??
mówimy tata :) (*Emma) - YouTube

Mati od 10 minut na brzuchu leży a na niego to rekord! I wiecie co robi? Opiera się na czole i podnosi tyłek próbując wsunąć pod siebie kolanka. Kombinuje już do powstania na czworaki chyba.

Brawa dla Matiego! Robi chlopak postepy z tym brzuszkiem nielubianym :)

Kamcia macie na mysli dziewczyne na Z.... ?? Ktora sie kiedys tu pogniewala o cos?? Nie widzialam filmiku bo nie chcial mi sie wgrac, ale wierze, ze byl sliczny - a dziewczyny masz silne i zdrowe, i zdolne przede wszystkim - widocznie komus zal... Nie masz sie czym przejmowac tak..

Z nowych, ale smiesznych umiejetnosci Polci, ktora plucie juz opanowala do perfekcji dawno temu - pojawilo sie kaszlenie. Kaszle sobie, chrzaka, zeby zwrocic na siebie uwage, lub przy zabawie, no jaja jak nie wiem! Umieramy ze smiechu! Swietnie to brzmi :))) Kaszel po szlachecku taki oczywiscie - eche, eche... :p

reklama
Ja dziś nie panowałam w kąpieli nad moim syniem,on kapie się na brzuchu a dziś wyczyniała w wannie to co Mateuszek:-) od Marzeny głowa do wody a dupa do góry i na nogi bo go matka pod paszkami trzymała, ale chłopczyna miał radochę. A ja sobie z nim nie radziła bo mi się cały czas obracała ,taka sliska foczka:-)
Niunio mój tez kręci głową NIE NIE NIE i głośno przy tym chichra, a dzis dała teletubisowi lanie, jedną ręką go trzymała a drugą bił po dupsku,a że teletucis na w srodku takie szeleszczące kuleczki to znowu się uchichrała po pachy:-D

Ostatnia edycja:
Do góry