reklama
don_kichot
Fanka BB :)
Kamcia olej to, ludzie w wiekszosci to zazdrosne swinie wiec nic na to nie pomoze
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kamcia - kotek dokładnie olej to! ale fakt to bardzo chamskie i wkurzające! ktoś perfidnie jest zazdrosny no i nie lubi Cię ... szkoda że nie można zobaczyć kto to ale fakt dziewczyny mają rację też snuje jedno podejrzenie...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tak w tle była Vika :-) wołała ze mnążeby \Emka patrzyła na zdjęcieKamcia super filmik:-)a ten słodki głosik na początku w tle to Vi?:-) słodziaki małe:-)
jak tak czytam to wszytskie majowe maluszki to małe zdolniachy:-) to jak w reklamie leroy: "każdy jest bohaterem we własnym domu":-)
co do tych komentarzy to komuś się słabo udało mnie wkurzyć bo je pokasowałam i problem z głowy :-)
a co do osoby to też podejrzewam tylko jedną osobę której na tym forum sie bardzo nudzi ;-)
i jest strasznie zdziecinniała...
ale jedno ją zdradziło z Yt bo wpisała w profilu swój prawdziwy wiek ;-)
wrzuvcam filmik jeszcze raz dla tyuch co nie widzieli ale komentarze będą zablokowane żeby czasem się jej znów nie przywidziało łamać paznokci z zazdrości na klawiaturce
chociaż i tak pewbnie już wyrwała sobie wszystkie włosy z głowy ;-)
tylko powiedzcie mi czy ten link działa??
mówimy tata (*Emma) - YouTube
Brawa dla Matiego! Robi chlopak postepy z tym brzuszkiem nielubianym
Kamcia macie na mysli dziewczyne na Z.... ?? Ktora sie kiedys tu pogniewala o cos?? Nie widzialam filmiku bo nie chcial mi sie wgrac, ale wierze, ze byl sliczny - a dziewczyny masz silne i zdrowe, i zdolne przede wszystkim - widocznie komus zal... Nie masz sie czym przejmowac tak..
Z nowych, ale smiesznych umiejetnosci Polci, ktora plucie juz opanowala do perfekcji dawno temu - pojawilo sie kaszlenie. Kaszle sobie, chrzaka, zeby zwrocic na siebie uwage, lub przy zabawie, no jaja jak nie wiem! Umieramy ze smiechu! Swietnie to brzmi )) Kaszel po szlachecku taki oczywiscie - eche, eche...
Kamcia macie na mysli dziewczyne na Z.... ?? Ktora sie kiedys tu pogniewala o cos?? Nie widzialam filmiku bo nie chcial mi sie wgrac, ale wierze, ze byl sliczny - a dziewczyny masz silne i zdrowe, i zdolne przede wszystkim - widocznie komus zal... Nie masz sie czym przejmowac tak..
Z nowych, ale smiesznych umiejetnosci Polci, ktora plucie juz opanowala do perfekcji dawno temu - pojawilo sie kaszlenie. Kaszle sobie, chrzaka, zeby zwrocic na siebie uwage, lub przy zabawie, no jaja jak nie wiem! Umieramy ze smiechu! Swietnie to brzmi )) Kaszel po szlachecku taki oczywiscie - eche, eche...
reklama
Ja dziś nie panowałam w kąpieli nad moim syniem,on kapie się na brzuchu a dziś wyczyniała w wannie to co Mateuszek:-) od Marzeny głowa do wody a dupa do góry i na nogi bo go matka pod paszkami trzymała, ale chłopczyna miał radochę. A ja sobie z nim nie radziła bo mi się cały czas obracała ,taka sliska foczka:-)
Niunio mój tez kręci głową NIE NIE NIE i głośno przy tym chichra, a dzis dała teletubisowi lanie, jedną ręką go trzymała a drugą bił po dupsku,a że teletucis na w srodku takie szeleszczące kuleczki to znowu się uchichrała po pachy
Niunio mój tez kręci głową NIE NIE NIE i głośno przy tym chichra, a dzis dała teletubisowi lanie, jedną ręką go trzymała a drugą bił po dupsku,a że teletucis na w srodku takie szeleszczące kuleczki to znowu się uchichrała po pachy
Ostatnia edycja: