reklama
Matusia
Fanka BB :)
Hope, Maja też już rozpoznaje obcych i w ogóle się do nich nie uśmiecha. Kuzynki syn śmieje się do wszystkich, a na uśmiech Mai nie ma co liczyć ktoś kogo dawno nie widziała.
karolq, to dziwne, że własnego dziadka nie lubi. A może nie widuje go za często?
Kamcia, ja dopiero się kapłam że tam filmik był. No super fajna Emcia, a tata jaki musi być dumny. Najśmieszniejsza jednak była Vi mądrala, jak kazała Jej powtarzać .
don_kichot, Franek już pełza? Super.
marzena, witaj w klubie, ja się cieszyłam tym obracaniem przez kilka chwil, bo teraz to już go samego na tapczanie bez zabezpieczeń nie zostawisz.
paula, jolek, gratki dla gadających dzieciaczków
karolq, to dziwne, że własnego dziadka nie lubi. A może nie widuje go za często?
Kamcia, ja dopiero się kapłam że tam filmik był. No super fajna Emcia, a tata jaki musi być dumny. Najśmieszniejsza jednak była Vi mądrala, jak kazała Jej powtarzać .
don_kichot, Franek już pełza? Super.
marzena, witaj w klubie, ja się cieszyłam tym obracaniem przez kilka chwil, bo teraz to już go samego na tapczanie bez zabezpieczeń nie zostawisz.
paula, jolek, gratki dla gadających dzieciaczków
karolq8
Matusia widuje go codziennie hihi;P Ale mojego taty nie lubia dzieci jedynie z daleka za rok juz bedzie ok
moja mala od jakiegos tygodnia albo i nawet dluzej na nogach staje i opiera sie rekoma i w taki sposob sie przemieszcza Pozycja do raczkowania opanowana
A od dwoch dni jezyk wystawia ja jej pierdze jezykiem i ona juz sie uczy Prawie wychodzi
Co do kaszlu wydaje mi sie ze tez scieme wali ale u lekarza dzisiaj sie upewnie bo z wynikami ide
moja mala od jakiegos tygodnia albo i nawet dluzej na nogach staje i opiera sie rekoma i w taki sposob sie przemieszcza Pozycja do raczkowania opanowana
A od dwoch dni jezyk wystawia ja jej pierdze jezykiem i ona juz sie uczy Prawie wychodzi
Co do kaszlu wydaje mi sie ze tez scieme wali ale u lekarza dzisiaj sie upewnie bo z wynikami ide
Marzena - gratulacje Jeszcze trochę a dojdziesz do tych 16 godzin
Kamcia - słodki ten filmik
Dupkę mój też uwielbia podnosić, albo łapki prostuje i opiera się na dłoniach. 2w1 jeszcze nie umie.
I kaszelek też odkrył, poprzedzony odgłosami jakbym go dusiła, za pierwszym razem wystraszyłam się że czapeczkę ma za ciasno zawiązaną, ale to cwaniura po prostu
Kamcia - słodki ten filmik
Dupkę mój też uwielbia podnosić, albo łapki prostuje i opiera się na dłoniach. 2w1 jeszcze nie umie.
I kaszelek też odkrył, poprzedzony odgłosami jakbym go dusiła, za pierwszym razem wystraszyłam się że czapeczkę ma za ciasno zawiązaną, ale to cwaniura po prostu
lwiapaszczka
Maja, kaszelek zaczepny faktycznie jest boski. Na początku bałam się, że to początki choroby... ale szybko okazało się, że to taki fajny trik.
Plucie-pierdzenie ustami też jest. Najgorzej jak podczas jedzenia robi sobie takie przerywniki...
Plucie-pierdzenie ustami też jest. Najgorzej jak podczas jedzenia robi sobie takie przerywniki...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jolek no moze mu nie smakowało i mówił ze nieeeee chceeee
a mama... przeciez to taka smieszna nazwa :-d więc co się dziwisz że się śmiał ;-)
karolq prychanie jerst cudne :-)
a mama... przeciez to taka smieszna nazwa :-d więc co się dziwisz że się śmiał ;-)
karolq prychanie jerst cudne :-)
marzena9
Madzik normalne Najprawdopodobniej uczy się czegoś nowego, albo teraz rozwija się intelektualnie. Może zaraz coś powie? To jest normalne, że coś dziecko umie a po jakimś czasie zatraca umiejętność ale szybko do niej wróci, nie martw się
Lwiapaszczka znamy to pierdzenie buzią przy jedzeniu, znamy
Salsera prawie zachłysnęłam się kawą
Lwiapaszczka znamy to pierdzenie buzią przy jedzeniu, znamy
Salsera prawie zachłysnęłam się kawą
8
86ania86
Gość
Kamcia no swietna jest ta Emma:-) gratuluje coreczki:-)
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Kamcia faktycznie nie zrozumiałaś, ale co słowo pisane to nie mówione, czasem trudniej przekazać intencje. A te głupie komentarze czysta dziecinada, najlepiej olać, żeby nie dać satysfakcji piszącemu. Gdybym miała przejmować się każdym komentarzem na blogu, pewnie wyrwałabym wszystkie włosy z głowy ;-)
U nas też jest kaszel wymuszany (i patrzenie na reakcję mamy), plucie, pierdzenie buzią (namolnie, jedzeniem też), samodzielnie zjada chrupki, obraca się z brzuszka na plecy i pleców na brzuszek, podnosi pupę do góry i przeraźliwie piszczy aż ciary idą
U nas też jest kaszel wymuszany (i patrzenie na reakcję mamy), plucie, pierdzenie buzią (namolnie, jedzeniem też), samodzielnie zjada chrupki, obraca się z brzuszka na plecy i pleców na brzuszek, podnosi pupę do góry i przeraźliwie piszczy aż ciary idą