reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Ja uważam że filmiki Twoje są słodkie i nie ma się czym przejmować zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie przypasuje ale to na szczęście jedna na milion osób więc nie ma się czym przejmować :))

Kurcze Kamcia ktoś musi faktycznie czytać co tu piszesz i potem się "udzielił" na YT. Ale nie przejmuj się, idiotów nie brakuje.

I faktycznie kogoś mi to przypomina :confused:

kamciachcialam obejrzec filmik,ale niestety wyskoczylo ze jest prywatny...;/ Ni eprzejmuj sie komentarzami,pewnie 99% osob ktore pisza tam na yt nie potrafilaby skrytykowac cie w twarz,pamietaj,ze jak ktos nie powiedzial Ci czegos w twarz to tak naprawde nie powiedzial nic.Ty wiesz jak jest i najwazniejsze ze masz szczesliwe dzieciaczki.:)

A co do tematu forum,to moja Niki juz na czworaka ustoi z 10 sekund,jeszcze nie podlapala ze moze sie tak poruszac,ale pewnie jeszcze chwila i bedzie smigac;)

reklama
no włansie nie można już oglądać bo ustawiłam jako prywatne filmiki wszytskie jakie miałam ....
jedynie z tego co wiem to można się zapisac na YT i dodać mnie do znajomych wtedy filmiki będą dostepne dla użytkowników ...:-)

Do góry