reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

to mamy już 2 chodzace maleństwo :-)
gratuluję karolq :-)
no jeszcze troszkę i będzie więcej i częściej stawiac te kroczki.. tak jak Emka :-D hehe
będa razem na spacerki chodzić łobuziary :-p

reklama
Kamcia,karolq dziewczyny gratuluje pierwszych samodzielnych kroczków i wędrówek.No to chyba już koniec tej laby,teraz matki będą trenować kondycję w pogoni za maluchami.
Kamcia Ty podwójnie, jedna w jedną druga w drugą:-D

jaipur ja to jeszcze nie tak tragicznie.. poczekajmy na poziomki :-p
ona będzie miała 2 + Gabi to się nabiega dziewczyna :-D hehe

zresztą.. Emma to biega tylko za Viką...:-) nie opuszcza jej na krok.. hihh

Kamcia, Karolq gratulacje silne kobitki w tym maju się porodziły:-)

U nas muszę powiedzieć "mama" jest całkiem świadome, można to poznać po tym że jak widzi że wychodzę z pokoju to momentalnie zaczyna krzyczeć "mama" tak samo jak się obudzi to nie płacze tylko mówi "mama". No ale u mnie w rodzinie ponoć szybko zaczyna się mówić moja mama mówiła że i ja i siostra mając niedużo ponad rok mówiłyśmy już prostymi zdaniami, co do chodzenia ja ponoć zaczęłam pierwsze kroki stawiać jak miałam 9 miesięcy ale dupę potłukłam i dopiero jak roczek skończyłam to odważyłam się na nowo. Nadia za rączki chodzi ładnie stawia całe stópki na podłodze.

Witam:-D
Gratuluje pierwszych kroczkow:tak: Moj Adas poki co potrafi raczkowac,siedziec,chodzic przy meblach,umie wstac lezac na plecach i pluc co jest ostatnio jego pasja lub celowo kaszlec jak najglosniej:-p co do chodzenia to sam puszcza sie i potrafi ustac samodzielnie przez kilka sekund i zrobic pol kroczku po czym upada;-) Co do mowienia to poki co wszystkie dziwne wyrazy na B bababablabla itp 2 razy powiedzial mame czy jakos tak ale nic poza tym,mam nadzieje,ze w koncu powie mama i tata,narazie jak jest rozzalony albo chce na rece to wola zawsze ame i patrzy na mnie wiec poki co jestem ame;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję sukcesów naszym majówczątkom :-)

Dzieci się tak szybko rozwijają i rosną :confused2: nie zdążę się nacieszyć i smutno mi się robi z tego powodu.

Wczoraj odwiedziła nas babcia po 10 dniach niewidzenia i nie mogła się nadziwić jak wiele nowych rzeczy w tym czasie Jagódź opanowała.

Robi papa i brawo :-) Raczkuje jak wyścigówa, otwiera szuflady, wszędzie grzebie, dłubie, podnosi i najważniejsze, rozumie nie wolno :-D

Sukcesy maluszków cieszą ale nieuchronnie prowadzą do samodzielności, buuu :sorry:

Do góry