reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Witam:tak:
Widze,ze wiekszosc dzieci na slowa ,,nie wolno'' sie usmiecha i robi swoje,moj tak samo:-p mowie nie wolno,odwroci sie popatrzy powaznie tymi duzymi oczami przy czym powie ,,phe'' i robi swoje=p zwlaszcza jak widzi kocie zarcie:confused2: tylko kurcze moje dziecie nie umie jeszcza ani papa ani brawo mimo usilnego pokazywania mu tego,mam nadzieje,ze to normalne:baffled:

reklama
burzowata to jasne, że normalnie. każde dziecko inaczej. w swoim tempie. jedno dziecko potrafi tak, inne zupełnie co innego.

a ja wam powiem, że kompletnie nie patrzę na swoje dziecko w kategoriach czy coś w jej rozwoju jest "normalne" czy nie . dla mnie wszystko co robi jest normalne , bo pojawia się we właściwym dla niej czasie czyli o czasie :tak:

oj zgadzam się z bra. poraz kolejny :)))))

ja w żaden sposób nie porównuję, nie analizuję, wszystko przychodzi w swoim czasie. każda nowa umiejętność cieszy, ale w ogóle nie idę jakimiś schematami, każde dziecko inne. i niepowtarzalne :))

No to ja sie pochwale:
Oskarek nauczyl sie machac, oczywiscie na kazde -nie- biegnie jeszcze szybciej do zabronionego przedmiotu. <No i najwazniejsze dzis pierwszy raz stanal na nozkach :szok: oczywiscie trzymal sie stolu (od razu lozeczko zostalo obnizone na najnizszy poziom), potem robil to jeszcze az do kolacji...

Majka stoi na czworakach na łapkach prosto i dupka chce iść do przodu, ale rączki takie nieporadne nie mogą się ruszyć z miejsca, wtedy kładzie się na brzuch i wszędzie gdzie chce się dokula. Śmiesznie to wygląda, bo na końcu sprytnie usiądzie.

reklama
Kurcze...zazdrosze wam jak tak czytam ze wasze dzieci bija juz brawo i machaja papa.ja mojego Kube namawiam i namawiam.pokazuje mu,ale d**a blada;/mama tez juz przestal mowic;/tylko ta baba i baba;)hahahha no i....9 zebol w drodze;)

Obawiam sie tylko tym ze maly czesto mocno zaciska szczeke i to tak mocno ze az sie trzsie.albo zaczyna nimi zgrzytac...boze jak slysze ten dzwiek to az po kregoslupie mnie ciary przechodza,....:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry