reklama
Hope
podwójna mama :-)
a umiejętność robienia "pierdziawek" na ręku któreś bobo posiada, hę? Bo junior jak się nakręci to koncert na mojej ręce potrafi zrobić
Żeby tylko na ręce
nasza Gatka nauczyła się noskiem gilgotać, znaczy robi tak jak my gdy ją gilgamy buzią w brzuszek to ona mi tak w ramie robi :-) i sama rechocze jak się zaczynam śmiać a najbardziej się śmieje gdy ją starsza siostra straszy "Buuuu". Zaskakujące jest, że mnie 5letnia Maja często strofuje mówiąc co robię źle przy Agatce, albo żebym uważała na nią
a z tym gilgotaniem noskiem to śmiesznie bo Gatka potrafi tak M zaczepiać gdy śpi
a z tym gilgotaniem noskiem to śmiesznie bo Gatka potrafi tak M zaczepiać gdy śpi
gag
Fanka BB :)
bra...a czy Lenka to tv-maniaczka?Bo Staś nieustannie gapi sie w tv jak tylko go włącze (dlatego też bardzo rzadko to robię) a najzabawniejsze jest to, jak przyciąga sobie jakąs zabawkę pod telewizor i udaje, że się nią bawi a w rzeczywistości gapi sie w tv - mały kombinatorek :-)
dziś tez zaczął kręcic głową jak mówię: nie, nie, nie oraz "uciekac" jak udaje się, że się go goni
dziś tez zaczął kręcic głową jak mówię: nie, nie, nie oraz "uciekac" jak udaje się, że się go goni
bra00721
Fanka BB :)
gag tak, to telemianiaczka i prawdę mówiąc nie mam pojęcia skąd się jej to wzięło
tv włączam rzadko, a jeśki juz, to ona i tak sie w niego nie patrzy jakoś szczególnie, raczej przyciągaja ja dźwięki. i chyba o dźwieki tu chodzi. że są , są i nagle ich nie ma. a że wie skąd sie brały, to sie odwraca i pyta " halooo czemu nic nie gra?" ))
tv włączam rzadko, a jeśki juz, to ona i tak sie w niego nie patrzy jakoś szczególnie, raczej przyciągaja ja dźwięki. i chyba o dźwieki tu chodzi. że są , są i nagle ich nie ma. a że wie skąd sie brały, to sie odwraca i pyta " halooo czemu nic nie gra?" ))
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Emma też chętnie zerkałaby w tv , ale jes od niego odizolowana
nie wiem czemu , Vi wogóle nie interesował telewizor , ani bajki jedynie reklama 7 days "głodomorra" hehe
a tak to dopiero po półtorej roku zaczęła zerkać na jakieś bajki... sporadycznie raz na jakiś czas..
nie wiem czemu , Vi wogóle nie interesował telewizor , ani bajki jedynie reklama 7 days "głodomorra" hehe
a tak to dopiero po półtorej roku zaczęła zerkać na jakieś bajki... sporadycznie raz na jakiś czas..
Hope
podwójna mama :-)
Jagódź też nie jest zainteresowana tv, oprócz jednej reklamy ;-) co mnie cieszy. Bardziej zwraca uwagę na wyłączenie radia.
Za to od kilku dni daje buziaki :-) zaczęło się od całowania dzidzi z lustra aż i mi się w końcu dostało :-)
Za to od kilku dni daje buziaki :-) zaczęło się od całowania dzidzi z lustra aż i mi się w końcu dostało :-)
reklama
reklam to raczej nie pozwalajcie oglądać, wiem ,że dzieciaki przyciagają ale działają podprogowo, potem ciężko z taką wizją świata walczyć
a u nas jedynie mecze z ojcem ogląda,ale nagrywane więc bez reklam i na sky'u, więc na szczęście nie rozumie;-)
a u nas jedynie mecze z ojcem ogląda,ale nagrywane więc bez reklam i na sky'u, więc na szczęście nie rozumie;-)