reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bra gratulacje dla Lenki :-)
milla pięknie :-)
agniieszka jak stabilnie stoi to lada chwila może się złapać poręczy chcieć wstać i wypadnie, więc lepiej obniż
a co do chodzenia to nie każde dziecko najpierw raczkuje a później chodzi.. sama widzisz po aszych przypadkach że kilkoro z naszych maleństw chodziło przy meblach wcześńiej niż raczkowało
jolek gratuluję raczkowania.. teraz to już nie posiedzisz i lepiej chroń kable i buty bo to pierwsze do czego ciągnie raczkujące dziecko hehe
persefona bardzo ładnie
Ewcia gratuluję siadania :-)
a moja poza tym co juz umie nauczyła się robić "cześć" :-) ot taki szczególik
i rzuca zabawkami jak chce żeby ktoś na nią zwrócił uwage
milla pięknie :-)
agniieszka jak stabilnie stoi to lada chwila może się złapać poręczy chcieć wstać i wypadnie, więc lepiej obniż
a co do chodzenia to nie każde dziecko najpierw raczkuje a później chodzi.. sama widzisz po aszych przypadkach że kilkoro z naszych maleństw chodziło przy meblach wcześńiej niż raczkowało
jolek gratuluję raczkowania.. teraz to już nie posiedzisz i lepiej chroń kable i buty bo to pierwsze do czego ciągnie raczkujące dziecko hehe
persefona bardzo ładnie
Ewcia gratuluję siadania :-)
a moja poza tym co juz umie nauczyła się robić "cześć" :-) ot taki szczególik
i rzuca zabawkami jak chce żeby ktoś na nią zwrócił uwage
gag
Fanka BB :)
ale zdolniachy z tych majówczątek :-) zadziwiające jest jak każde z nich inaczej się rozwija :-)
a u nas: zaczęło się od raczkowania,a właściwie to wygląda to jak czołganie się (chyba wrodzona umiejetnośc po tacie ) - robi to z prędkością światła, zwłaszcza gdy obranym celem są gniazdka elektryczne ;-)lub brudne buty w przedpokoju
z pozycji do raczkowania ostatnio sobie usiadł i teraz tak sobie co jakiś czas siada :-)
mówi: mama, baba i tata a hitem na czasie jest robienie ustami "traktorka"
a u nas: zaczęło się od raczkowania,a właściwie to wygląda to jak czołganie się (chyba wrodzona umiejetnośc po tacie ) - robi to z prędkością światła, zwłaszcza gdy obranym celem są gniazdka elektryczne ;-)lub brudne buty w przedpokoju
z pozycji do raczkowania ostatnio sobie usiadł i teraz tak sobie co jakiś czas siada :-)
mówi: mama, baba i tata a hitem na czasie jest robienie ustami "traktorka"
jaipur no Oskar to ostatnio wyczail na rece M i tak go pol godziny maltretowal, a teraz juz zapomnial...
Oskar raczkuje jak szalony i przebojem jest wcinanie dywanu i lapanie psa za uszy, ogon i lapy... A jak tylko sie powie ze czekos nie mozna to sie smieje jak szalony...
Przy raczkowaniu tez czesto sobie siada ale tak smiesznie na boczku...
Oskar raczkuje jak szalony i przebojem jest wcinanie dywanu i lapanie psa za uszy, ogon i lapy... A jak tylko sie powie ze czekos nie mozna to sie smieje jak szalony...
Przy raczkowaniu tez czesto sobie siada ale tak smiesznie na boczku...
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
moja też pierdzi ustkami tak ze cała opluta chodzi
a i jeszcze przekręca język w poprzek ale to już od dawna , pisze tylko bo całkiem zapomniałam o tym napisac :-)
a i jeszcze przekręca język w poprzek ale to już od dawna , pisze tylko bo całkiem zapomniałam o tym napisac :-)