u nas to tak zębów brak!!!!!sama nie usiadzie chyba ze ja posadze to posiedzi ale jeszcze leci na boki,nie raczkuje tylko tyłeczek jest w górze i nóżki prostuje.juz sie martwiłam ze nie rozwija sie prawidłowo i pewna lekarka zasugerowała zeby zrobic tsh i ft4 ale na szczescie jest wszystko w normie
reklama
Gratuluję wszystkim maluchom!
Bea a co tsh i ft4?
Franek ani nie stoi ani nie siedzi, nawet jak go posadzę ale raczej go nie sadzam, chyba, że na kolanach, nie raczkuje pozycja jest ale powuwa się raczej do tyłu, zębów też nie mamy.
Bea a co tsh i ft4?
Franek ani nie stoi ani nie siedzi, nawet jak go posadzę ale raczej go nie sadzam, chyba, że na kolanach, nie raczkuje pozycja jest ale powuwa się raczej do tyłu, zębów też nie mamy.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nono poczytałam i postępy sa imponujące Majowe dzieciaki są wyjatkowe
Moje dziewuchy siedzą super i potrafią sie pochylić i wyprostować,stoją ale nie robią kroczków,nie raczkują ale pozycja jest juz przyjęta więc jesteśmy na dobrej drodze
Moje dziewuchy siedzą super i potrafią sie pochylić i wyprostować,stoją ale nie robią kroczków,nie raczkują ale pozycja jest juz przyjęta więc jesteśmy na dobrej drodze
reklama
Matusia
Fanka BB :)
Ale tu dawno nie zaglądałam, a tu takie postępy. gratuluję wszystkim Majówczatkom.