reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Karolq super zdolniacha z córuni :tak: Pogratulować

U nas raczkowanie też przybrało bardziej zaawansowaną formę wprawdzie nie aż tak jak u Karolki, ale wszystko idzie w tym kierunku ...
Przy podaniu rąk Młody sam staje i bardzo mu się to podoba i dziś opanował nowego skila ... robi papa :szok:

reklama
Żelka mój nie karpikuje:-D ale jak się rozgada to zaczyna "pierdzieć" ustami i pluć przy tym na odległość:-D

Oj nasz Oliwierek też strasznie pierdzi i pluje ustami, uwielbia to robić szczególnie rano po obudzeniu i przed spanie wieczorem!

Karolq ale super, gratulacje !!!
Wszystkich dzieciaczkom gratuluje nowych postępów.

U nas jak na razie z nowości to siedzimy już samodzielnie bez kiwania się:)

Jejkuuuu Karolqa ale super, wgralo mi sie w koncu i nie wierze mimo, ze ogladam hahha ekstra to wyglada :-D:happy: Gratulacje!!!

Pozostalym maluszkom takze gratulujemy siadania i wstawania :))

karolq gratuluje! Jaka duza ta Twoja pannica !
Michalinka na razie tak pelza po mieszkaniu, dupke odrywa na chwile podnosi, zrobi maksymalnie 2 kroczki i bach dalej odpycha sie raczkami i tak zasuwa po calym mieszkaniu, a to do kuchni a to po calym pokoju. i tak od niedzieli. oczywiscie tez pierdzi ustami a ostatnio zalączył jej sie taki gadulec zwlaszcza rano jak jeszcze spimy sobie w najlepsze babababamambabamama :)
alez te nasze bobasy juz sa "dorosle" :)

Karolq wielkie wow :szok: ale masz zdolną księżniczkę.
Alex gratki dla Oliwierka za siedzenie.

Moja córcia tez już zaczyna powoli wstawać jeszcze na chwilkę, ale wstaje, za to siedzenia ani widu, ani słychu:-D

gratulacje dla zdolnych dzieci :-)

widzę że Jolci i karolci dzieci te ż już zaczęły same stawać..
gratuluję :-)

Emcia powoli zaczyna raczkować , za to chodzienie idzie jej o niebo lepiej :-) już ma troszkę wprawę
w pl miałam taki fajny stolik po którym jak się wspinała to się od niego puszczała całkowicie... :tak:

ząbków dodatkowych brak...
o i ciągle jest jej zabójczy uśmieszek na widok rodziców :-)
i ciągle woła "tata tati" :-p "mama" powiedziała zaledwie raz :-p ale i tak się ciesze :-)

Dziewuszki, tez wam tak dzieci sprężynują jak się je pod pachy trzyma? Moje dziecię nie da sie posadzić położyć, tylko sprężynuje i może to robic niemalże godzinami ... wszystkim ręce odpadają ... a jak go w koncu położe na plecach to dalej spręzynuje tyle że w poziomie ... co to za okres spręzynkowy?

reklama
Do góry