reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Marciątko ja też mam taką nadzieję ;) Już delikatnie sugerowałam przyszłemu chrzestnemu, że nie kupuję teraz bujaczka bo liczę na prezent i się nawet zainteresował ;)

reklama
Znalazłam świetną stronę z artykułami dla dzieci ŚWIAT MALUSZKA - artykuły dla dzieci - sklep internetowy :)

A oto mój dzisiejszy zakup w Auchan - DSC_0461.jpg Mój narzeczony mówi do mnie Myszko i dlatego od razu jak to zobaczyłam to musiałam mieć, bo Pola to taka nasza mała Myszka będzie :) Świetne są te myszki na stópkach :)

Załączniki

• DSC_0461.jpg
    DSC_0461.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 61
Kupowała może któraś z Was pościel na allegro ? chodzi mi przede wszystkim o tę pościel- POŚCIEL do ŁÓŻECZKA DZIECIĘCA 100% BAWEŁNA 120x90 (4428909214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. POŚCIEL do ŁÓŻECZKA OCHRANIACZ 3el 120x90 PROMOCJA (4391482412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zastanawiam się czy warto, czy lepiej kupić coś pewnego w sklepie, móc dotknąć itp.
Jeszcze mam pytanie odnośnie prześcieradeł. Lepsze frotte - PRZEŚCIERADŁO z GUMKĄ *FROTTE* do ŁÓŻECZKA 120x60 (4391078728) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy z jerseyu, który jest 100% bawełna - PRZEŚCIERADŁO z GUMKĄ *Jersey 100% Bawełna* 120x60 (4390463547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Rajo co do pościeli to się nie wypowiem bo nie kupowałam z allegro ale jeśli chodzi o prześcieradła to te frotte mają przypadłość że się kulkują i to juz nie ładnie wygląda :) wzieła bym te drugie :)

ania//- Bardzo dziękuję za opinię :) wezmę w takim razie te prześcieradła z jerseyu, dodatkowo mają taką zaletę, że są w 100% z bawełny.
Amaliee- Dziękuję :) właśnie tak jak porównywałam ceny pościeli to jest duża różnica w cenie i warto tę z allegro :) ta pościel, którą chcę zamówić też jest w sówki :)

Amaliee no właśnie inne sa takie kolorowe i jakos bardziej radosne:-)
ale najbardziej sie zastanawiam czy wystarczy wibracja czy lepiej tez huśtawka?
Rajo ja brałam prześcieradła z jerseyu, dla siebie tez zawsze takie mam :)

reklama
Rajo, ja zamawiałam tę pościel na allegro :)
Świetna jest mieciutka, delikatne i z grubego materialu. Po praniu na bank nie zrobi się szmata.

Do góry