reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Marciątko ja też mam taką nadzieję ;) Już delikatnie sugerowałam przyszłemu chrzestnemu, że nie kupuję teraz bujaczka bo liczę na prezent i się nawet zainteresował ;)

reklama
Znalazłam świetną stronę z artykułami dla dzieci ŚWIAT MALUSZKA - artykuły dla dzieci - sklep internetowy :)

A oto mój dzisiejszy zakup w Auchan - DSC_0461.jpg Mój narzeczony mówi do mnie Myszko i dlatego od razu jak to zobaczyłam to musiałam mieć, bo Pola to taka nasza mała Myszka będzie :) Świetne są te myszki na stópkach :)

Załączniki

• DSC_0461.jpg
    DSC_0461.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 65
Kupowała może któraś z Was pościel na allegro ? chodzi mi przede wszystkim o tę pościel- POŚCIEL do ŁÓŻECZKA DZIECIĘCA 100% BAWEŁNA 120x90 (4428909214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. POŚCIEL do ŁÓŻECZKA OCHRANIACZ 3el 120x90 PROMOCJA (4391482412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zastanawiam się czy warto, czy lepiej kupić coś pewnego w sklepie, móc dotknąć itp.
Jeszcze mam pytanie odnośnie prześcieradeł. Lepsze frotte - PRZEŚCIERADŁO z GUMKĄ *FROTTE* do ŁÓŻECZKA 120x60 (4391078728) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy z jerseyu, który jest 100% bawełna - PRZEŚCIERADŁO z GUMKĄ *Jersey 100% Bawełna* 120x60 (4390463547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Rajo co do pościeli to się nie wypowiem bo nie kupowałam z allegro ale jeśli chodzi o prześcieradła to te frotte mają przypadłość że się kulkują i to juz nie ładnie wygląda :) wzieła bym te drugie :)

ania//- Bardzo dziękuję za opinię :) wezmę w takim razie te prześcieradła z jerseyu, dodatkowo mają taką zaletę, że są w 100% z bawełny.
Amaliee- Dziękuję :) właśnie tak jak porównywałam ceny pościeli to jest duża różnica w cenie i warto tę z allegro :) ta pościel, którą chcę zamówić też jest w sówki :)

Amaliee no właśnie inne sa takie kolorowe i jakos bardziej radosne:-)
ale najbardziej sie zastanawiam czy wystarczy wibracja czy lepiej tez huśtawka?
Rajo ja brałam prześcieradła z jerseyu, dla siebie tez zawsze takie mam :)

reklama
Rajo, ja zamawiałam tę pościel na allegro :)
Świetna jest mieciutka, delikatne i z grubego materialu. Po praniu na bank nie zrobi się szmata.

Do góry