reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
A ja filmiku nie widze :(

Tez mamy bujaczek, moi chlopcy tez mieli ale nie sadzalam ich za wczesnie bo nie mialam takich z regulacja pozycji (teraz mam) wiec sadzalam ich jakos od 3 miesiaca dopiero. Byl bardzo przydatny :)

Wesolutka, ale masz cudowną córeczkę :D słodziak kochany :)

Nasz bujak też właśnie na takich samych "płozach" był i Nela sama się bujała "wysoko" ;)

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Mam nadzieję, że ktoś z rodziny spyta nas co potrzebujemy i się pozrzucają, bo chciałabym, żeby Zosia bujak miała, ale póki co ciężko wyskoczyć mi z takiej kasy.

dziewczyny a któraś może używała chusty do noszenia malucha i może mi polecić jakąś tkaną?? Mam tylko elastyczną, bardzo ja lubiłam i wiosna brałam w niej Hanię na spacery, w domu też wielokrotnie mnie uratowała przy dniach marudy ;-) Teraz szukam jakiejś tkanej, przyda mi się przy odprowadzaniu syna do szkoły z całą ferajną.

reklama
smoky, polecam lennylamb. Moze sprobuj w tym konkursie miesiecznym wystawic jakas fotke dziecka, bedziemy klikac. Za 1 miejsce masz chuste tkana :)

Do góry