reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Marciatko, ja mam po Oli. Ale wstrzymalabym sie z zakupem bo moze dostaniecie, a i tak na poczatku nie bedziesz go uzywala...

reklama
Siostry mały rodzony we wrześniu dostał na gwiazdkę bujaczek i wtedy był już bardziej kumaty i mniej spał i to się sprawdzało w tym momencie. Wcześniej chyba nie ma potrzeby, takie moje zdanie i doświadczenie.
Na pewno nie bierz najtańszego i nAjlepiej z możliwością regulacji kąta nachylenia. Obowiązkowo pałąk z gadżetami, bo to przyciąga największą uwagę.
Sa na necie takie za parę dyszek ale "gołe" i szczerze nie wiem czy się sprawdzają, bo i zapęcia takie lipne wyglądają.

Ostatnia edycja:
A ja znów odmiennie :D

Moja Nela w leżaczku spała od praktycznie wyjscia ze szpitala. Zanim hitem nie stał się wózek z gondolą ;)

Żeby nie to urządzonko to chyba bym musiała z nią stale na ręku wisieć. Używałyśmy do 9msc bo potem duupka za ciężka była ;)

Z synkiem podobnie było.

Myśmy też leżaczek używali praktycznie od początku :) jest regulacja więc na leżąco NAtka leżała a przy okazji była na oku :) i szybko zaczeły ciekawić ją zabaweczki :)

My też mamy leżaczek z Fisher Price i mam nadzieję, że się przyda i synuś będzie chciał w nim siedzieć:))

reklama
Marciątko my mamy z FisherPrice FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 T2518 (4437951272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., początkowo Weronika nie chciała w nim leżeć, zabawek się bała i pałąk praktycznie od razu został zdemontowany. Dopiero jak miała chyba 4-5 miesięcy to czasem ją w nim kładłam. Najbardziej sprawdził mi się na wiosnę, gdy mogłam ją w nim wystawiać na balkon na spanie. Wibracji nie uruchamialiśmy. Leżaczek został spakowany chyba jak Wera miała roczek bo zaczynała na niego się wspinać.

Do góry