reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Marciatko, ja mam po Oli. Ale wstrzymalabym sie z zakupem bo moze dostaniecie, a i tak na poczatku nie bedziesz go uzywala...

reklama
Siostry mały rodzony we wrześniu dostał na gwiazdkę bujaczek i wtedy był już bardziej kumaty i mniej spał i to się sprawdzało w tym momencie. Wcześniej chyba nie ma potrzeby, takie moje zdanie i doświadczenie.
Na pewno nie bierz najtańszego i nAjlepiej z możliwością regulacji kąta nachylenia. Obowiązkowo pałąk z gadżetami, bo to przyciąga największą uwagę.
Sa na necie takie za parę dyszek ale "gołe" i szczerze nie wiem czy się sprawdzają, bo i zapęcia takie lipne wyglądają.

Ostatnia edycja:
A ja znów odmiennie :D

Moja Nela w leżaczku spała od praktycznie wyjscia ze szpitala. Zanim hitem nie stał się wózek z gondolą ;)

Żeby nie to urządzonko to chyba bym musiała z nią stale na ręku wisieć. Używałyśmy do 9msc bo potem duupka za ciężka była ;)

Z synkiem podobnie było.

Myśmy też leżaczek używali praktycznie od początku :) jest regulacja więc na leżąco NAtka leżała a przy okazji była na oku :) i szybko zaczeły ciekawić ją zabaweczki :)

My też mamy leżaczek z Fisher Price i mam nadzieję, że się przyda i synuś będzie chciał w nim siedzieć:))

reklama
Marciątko my mamy z FisherPrice FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 T2518 (4437951272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., początkowo Weronika nie chciała w nim leżeć, zabawek się bała i pałąk praktycznie od razu został zdemontowany. Dopiero jak miała chyba 4-5 miesięcy to czasem ją w nim kładłam. Najbardziej sprawdził mi się na wiosnę, gdy mogłam ją w nim wystawiać na balkon na spanie. Wibracji nie uruchamialiśmy. Leżaczek został spakowany chyba jak Wera miała roczek bo zaczynała na niego się wspinać.

Do góry