reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Kurczę ja w ogóle nie pomyślałam że może mi być potrzebna inna torba niż tą którą będę miała gratis do wózka... A z doświadczonych dziewczyn-kupowalyscie jakieś inne? Mi się ta która jest do jedo podoba ale nie oglądałam jej pod kątem pojemności..

ania jesteś niesamowita, ja na allegro nie potrafię nic znaleźć zaraz się złoszczę i w ogóle ;P zapisałam sobie do ulubionych muszę przemyśleć ;P bo ogólnie nie chcę wspólnej torby i chyba ta większa to będzie lepszy pomysł...z drugiej strony duże rzeczy np pampersy zawsze mogę upchnąć do swojej xD ahh no nie wiem :p ciężki wybór xD

animka :) jak coś będziesz potrzebować to daj znać znajdziemy :)

Kara ja też mam taką torę zwykłą do wózka a nawet dwie.. ale teraz i do maleństwa trzeba mieć miejsce i na rzeczy od natki :) ona też jeszcze mleko i pampersy.. ( w prawdzie mam nadzieję oduczyć do września ale.... wiemy jak to jest..)
więc ja muszę myśleć o pakownej tasi :)

A ja właśnie nie mam torby do wózka - bo dostałam wózek w prezencie, stąd szukam :p Widziałam w Biedronce dziś - fajne kolorystycznie, ale nie mają termoopakowania.

Marciątko a w jakim kolorze masz wózek
termoopakowanie można zawsze dokupic za grosze

ja będe sprzedawać swoja torbe z pokrowcem na butelkę (stan idealny) za 20zł
kolor ciemny brąz ze zdobieniami
jakby któras była chętna pisać

ja do wózka mam torbę orginalną wiec juz ta mi nie posłuży
a kupiłam ją jak Heluśka do żłobka chodziła co by jej ubranka na zmiane pakować....

moge zdjecia pokazać

kara jak dla mnie torba od wózka JEDO pojemna
już zaczęłam jej używać wychodzac na spacerki
i wchodzą tam moje gadżety (portfel,książka,okulary,klucze,krem itp..) plus rzeczy dla dzieci
a sporo jeszcze miejsca zostaje

Ostatnia edycja:
w kolorze granatowym, więc raczej czegoś w tym odcieniu będę szukać, ale jak możesz, to pokaż zdjęcia :)

reklama
A ja sie musze pochwalic ze wczoraj kupilismy malej lozeczko :) jeszcze tylko materac trzeba dokupic :)

Do góry