reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

to ja wlasnie taki niesztywniany chyba planuje, dobrze wiedziec :)
Amaliee, Bubles, Kusiak super ciuszki :-)
Ja tez ostatnio kupiłam piękne body H&M w lumpku jak nowe i mysle ze maly troche tez odziedziczy po rodzinie wiec i takie nie zaszkodza, jak pozadnie wypiore :)

reklama
Ja chyba kupię z wyciaganym usztywniaczem -w sumie to różne opinie słyszałam, a jeśli będzie mi wygodniej bez tui mogę zawsze wyjąć i mam obie opcje możliwe...

A ja dziewczyny w ogóle rożka nie używałam, jedynie w szpitalu położne opatulały i Nele i Domiśka, a w domu już był bezużyteczny :)

Ja nie uzywalam rozkow to Wam nie pomoge.
Ja za to wczoraj kupilam lezaczek bujaczek dla malej :) w zasadzie to taka hustawka co sie moze sama hustac z melodyjkami roznymi, ma kilka pozycji siedzenia i kilka poziomow kolysania plus mozna ustawic czas kolysania. Nowy kosztuje w okolicach 100£ lub ponad a ja kupilam uzywany za 13£ :D w super stanie, czysty, zadbany :) jestem bardzo zadowolona :D

Amaliee ja nie umiałam znów w rożku wziąść bo słabo dziecko czułam ;) i myślałam, że wylatuje dołem :D

Dlatego dałam sobie spokój :))

Ale fajnie określiłaś mężusia "dziki" hehe mój przy dzieciach brata taki się wydaje, a przy swoich normalnie na luzie :p

ja też miałam rożek ale używałam go jako kołderkę bo jako rożk się nie przydał :) raz że mała nie lubiała być ściśnięta a dwa że miałam jak anka myślałam że dziecko wylatuje dołem..

ale jak rodzina przychodziła to niektórzy woleli brać małą w rożku..

Amelie na fajną okazję trafiłaś z tymi bodami, ja powiem że ja lubię i wolę kupować na lumpikach i tu masz racje że bardzo łatwo poznać czy są znoszone, właśnie po metce najszybciej, ja tam lubię bo te body są jakościowo bardzo fajne, chwaliłam sobie też Marks&Spencer u nas z tej firmy dużo, dziś też jak zdążę muszę zajść Nadusi za jakimiś spodenkami zajrzeć:p

u nas też niektórzy woleli brać dziecko w rożku, później służył jako kołderka lub kładliśmy małą na nim.
zazdroszczę Wam fajnych lumpków u nas niestety nie ma albo ja nie potrafię szukać, za to lubię allegro tylko, że tu dochodzi przesyłka i nie można pomacać.

Ja odnoszę wrażenie że do kupowania a lumpkach trzeba mieć talent jakiś, którego ja niestety nie posiadam bo jeszcze nigdy tam nic nie kupiłam, mimo że nie mam nic przeciwko i kulka razy nawet próbowałam... Szłam np z koleżanką, oba się obkupila fajnymi rzeczami a ja nic nie znalazłam... Więc już zwątpilam w samą siebie i nie chodzę ;)

reklama
Kara tu się zgodzę ale tak jak Amaliee maluszek nie wybrzydza więc robię tak samo :-)

Do góry