reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Ja tylko czasami cos sobie znajde, tez nie umiem. Ale sa lumpki tylko z dzieciecymi ciuchami to wtedy ciezko chyba czegos nie znalezc :)

reklama
W sumie macie rację, w takim razie muszę się wybrać na jakieś polowanko i zobaczymy co z tego będzie ;)

Wrzucam moje upolowane rzeczy, nówka funkiel, z lekkiego milusiego polarku a spodenki khaki ocieplane. W sklepie wydałabym fortunę, a tak naście złociszów :-)
DSC_0427.JPGDSC_0429.JPG

Załączniki

• DSC_0427.JPG
    DSC_0427.JPG
    77,4 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0429.JPG
    DSC_0429.JPG
    68,1 KB · Wyświetleń: 64
Marciątko ja ciągle szukam torby do wózka.. i najbardziej zwracam uwagę na to żeby miała parę przegródek :) wszystkie są praktycznie z jedną przegrodą wielką i wsio no i jakaś mała na telefon.. a ja potrzebuję 2 dzieci zapakować do niej :)
jedną znalazłam jak na razie BABYONO TORBA DO WÓZKA 1117 TERMOOPAKOWANIE WÓZEK (4123518711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale szukam na upartego jeszcze :) więc jak coś znajdziesz to proszę daj znać :)

może inne dziewczyny podpowiecie jeszcze na co uwagę zwracać??

Ja nie pomogę, nie mam pojęcia :p właściwie w tym wózku co będziemy go kupować już jest torba i jakoś przez myśl mi nie przeszło, żeby szukać innej. Ale może rację...ania mi się ta bardzo podoba :D i faktycznie wygląda na bardziej praktyczną niż ta przy wózku...chyba muszę to przemyśleć ;P

A tak mnie teraz olśniło, myślicie że zapakuję w taką torbę malucha do szpitala? Bo właściwie nie mam dla niego nic...a przecież w reklamówce rzeczy nie wezmę ;P

Kurczę ania narobiłaś mi smaczka na tą torbę ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry