reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Ja tylko czasami cos sobie znajde, tez nie umiem. Ale sa lumpki tylko z dzieciecymi ciuchami to wtedy ciezko chyba czegos nie znalezc :)

reklama
W sumie macie rację, w takim razie muszę się wybrać na jakieś polowanko i zobaczymy co z tego będzie ;)

Wrzucam moje upolowane rzeczy, nówka funkiel, z lekkiego milusiego polarku a spodenki khaki ocieplane. W sklepie wydałabym fortunę, a tak naście złociszów :-)
DSC_0427.JPGDSC_0429.JPG

Załączniki

• DSC_0427.JPG
    DSC_0427.JPG
    77,4 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0429.JPG
    DSC_0429.JPG
    68,1 KB · Wyświetleń: 68
Marciątko ja ciągle szukam torby do wózka.. i najbardziej zwracam uwagę na to żeby miała parę przegródek :) wszystkie są praktycznie z jedną przegrodą wielką i wsio no i jakaś mała na telefon.. a ja potrzebuję 2 dzieci zapakować do niej :)
jedną znalazłam jak na razie BABYONO TORBA DO WÓZKA 1117 TERMOOPAKOWANIE WÓZEK (4123518711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale szukam na upartego jeszcze :) więc jak coś znajdziesz to proszę daj znać :)

może inne dziewczyny podpowiecie jeszcze na co uwagę zwracać??

Ja nie pomogę, nie mam pojęcia :p właściwie w tym wózku co będziemy go kupować już jest torba i jakoś przez myśl mi nie przeszło, żeby szukać innej. Ale może rację...ania mi się ta bardzo podoba :D i faktycznie wygląda na bardziej praktyczną niż ta przy wózku...chyba muszę to przemyśleć ;P

A tak mnie teraz olśniło, myślicie że zapakuję w taką torbę malucha do szpitala? Bo właściwie nie mam dla niego nic...a przecież w reklamówce rzeczy nie wezmę ;P

Kurczę ania narobiłaś mi smaczka na tą torbę ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry