reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

faktycznie fajny ten mamas and papas, ale cena zabija. ten fifi tez wyglada niezle i na bardzo wygodny. chicco, nie podszedl mi. Ale moze tez dobrze poczytac opinie osob , ktore je maja.

reklama
Pochwalę się i ja, tym co na razie udało mi się zakupić:

5.JPG1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG9.JPG6.JPG7.JPG8.JPG :-)

Załączniki

• 5.JPG
    5.JPG
    22,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 1.JPG
    1.JPG
    14,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 2.JPG
    2.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 70
  • 3.JPG
    3.JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 54
  • 4.JPG
    4.JPG
    11,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 9.JPG
    9.JPG
    11 KB · Wyświetleń: 59
  • 6.JPG
    6.JPG
    18 KB · Wyświetleń: 55
  • 7.JPG
    7.JPG
    12,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 8.JPG
    8.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 63
Wszystkie nowe :) żółte ubranka to był jeden komplecik za 19,90 :) po dwa body z Myszką Micky też kompleciki po 19,90 :) śpioszki 9,99 :) i czapeczka 6zł :)
Do czasu jak gin potwierdzi nam płeć dużo nie kupujemy, po troszeczku i tak jak widać: uniseks :)

A kupujesz w sklepie stacj. czy w intern.? Ja osobiście nie kupiłabym bodziaków i w ogóle bielizny używanych po kimś, kogo nie znam, bo mam fioła na tym punkcie i już, ale kombinezony czy sweterki to tak.
A twoje są takie milusie :-) aż miło

Akurat się trafiło i ten żółty komplecik był w Kauflandzie dwa tyg temu - rozmiar 62-68, kompleciki w Myszki Micky w Biedronce w marcu - jeden 68, drugi 74, śpioszki z Pepco - 68 czapeczka z allegro :)
Aktualnie też czekam na kilka rzeczy wylicytowanych na allegro, nowych :) ciężko mi się oprzeć jak widzę super okazje :)

Ostatnia edycja:
chocolatequa powiem tobie tak z tymi rozmiarami. Przy synu miałam 56 rozmiar najmniejszy i po wyjściu ze szpitala (a była 18 godzina i do tego wielki piątek) nie miałam w co ubrać po kąpieli małego :-DW wielką sobotę mąż w jednej galerii w H&M mama w drugiej galerii w innych sklepach szukali 50tek :-p Teraz już mam te tycie dla córci bo pewnie z podobną wagą się urodzi jak jej brat, a ja za dużych bodziaków czy śpioszków nie lubię bo taki maluch nie dość, że ma podkurczone nóżki często to jeszcze nimi wierzga i wychodzą one z nogawek :) ja tam wolę mieć kilka ciuszków w rozm 50 nawet jak mam założyć je kilka razy, no ale tego nie przewidzisz jeszcze teraz. Poczekaj bliżej porodu i jaką gin poda przewidywaną wagę bo niektórzy od 62 nawet zaczynają, a np mój nie dość, że od 50tek to jeszcze 56 długo nam posłużyły.

elleni racja z tym co piszesz :) Nasza Młoda na każdym usg miała długie nogi, zawsze były do przodu niż reszta wymiarów - więc wiedzieliśmy, że będzie długa a chudziutka, I faktycznie urodziła się 54 cm, a 3130 g. Mieliśmy 56 i ubieralam jej pod pajace jeszcze skarpetki i bylo ok :) ale z kolei moja bratanica urodziła się 4010 g i 56 cm i musieli zacząć od 62. A rozmiarowka rozmiarowce nie rowna, w h&m te ubranka są większe niż np. w c&a czy smyku w tym samym rozmiarze :p

choco - super ubranka :) ja tez nie kupuje tylko bielizny uzywanej, ale juz reszte owszem :) Na fejsie sa takie grupy sprzedazowe, ze mozna pokupowac rzeczy za 2 -5 zl :)

reklama
Do góry