reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

faktycznie fajny ten mamas and papas, ale cena zabija. ten fifi tez wyglada niezle i na bardzo wygodny. chicco, nie podszedl mi. Ale moze tez dobrze poczytac opinie osob , ktore je maja.

reklama
Pochwalę się i ja, tym co na razie udało mi się zakupić:

5.JPG1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG9.JPG6.JPG7.JPG8.JPG :-)

Załączniki

• 5.JPG
    5.JPG
    22,3 KB · Wyświetleń: 63
  • 1.JPG
    1.JPG
    14,9 KB · Wyświetleń: 61
  • 2.JPG
    2.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 72
  • 3.JPG
    3.JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 4.JPG
    4.JPG
    11,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 9.JPG
    9.JPG
    11 KB · Wyświetleń: 61
  • 6.JPG
    6.JPG
    18 KB · Wyświetleń: 58
  • 7.JPG
    7.JPG
    12,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 8.JPG
    8.JPG
    17,6 KB · Wyświetleń: 66
Wszystkie nowe :) żółte ubranka to był jeden komplecik za 19,90 :) po dwa body z Myszką Micky też kompleciki po 19,90 :) śpioszki 9,99 :) i czapeczka 6zł :)
Do czasu jak gin potwierdzi nam płeć dużo nie kupujemy, po troszeczku i tak jak widać: uniseks :)

A kupujesz w sklepie stacj. czy w intern.? Ja osobiście nie kupiłabym bodziaków i w ogóle bielizny używanych po kimś, kogo nie znam, bo mam fioła na tym punkcie i już, ale kombinezony czy sweterki to tak.
A twoje są takie milusie :-) aż miło

Akurat się trafiło i ten żółty komplecik był w Kauflandzie dwa tyg temu - rozmiar 62-68, kompleciki w Myszki Micky w Biedronce w marcu - jeden 68, drugi 74, śpioszki z Pepco - 68 czapeczka z allegro :)
Aktualnie też czekam na kilka rzeczy wylicytowanych na allegro, nowych :) ciężko mi się oprzeć jak widzę super okazje :)

Ostatnia edycja:
chocolatequa powiem tobie tak z tymi rozmiarami. Przy synu miałam 56 rozmiar najmniejszy i po wyjściu ze szpitala (a była 18 godzina i do tego wielki piątek) nie miałam w co ubrać po kąpieli małego :-DW wielką sobotę mąż w jednej galerii w H&M mama w drugiej galerii w innych sklepach szukali 50tek :-p Teraz już mam te tycie dla córci bo pewnie z podobną wagą się urodzi jak jej brat, a ja za dużych bodziaków czy śpioszków nie lubię bo taki maluch nie dość, że ma podkurczone nóżki często to jeszcze nimi wierzga i wychodzą one z nogawek :) ja tam wolę mieć kilka ciuszków w rozm 50 nawet jak mam założyć je kilka razy, no ale tego nie przewidzisz jeszcze teraz. Poczekaj bliżej porodu i jaką gin poda przewidywaną wagę bo niektórzy od 62 nawet zaczynają, a np mój nie dość, że od 50tek to jeszcze 56 długo nam posłużyły.

elleni racja z tym co piszesz :) Nasza Młoda na każdym usg miała długie nogi, zawsze były do przodu niż reszta wymiarów - więc wiedzieliśmy, że będzie długa a chudziutka, I faktycznie urodziła się 54 cm, a 3130 g. Mieliśmy 56 i ubieralam jej pod pajace jeszcze skarpetki i bylo ok :) ale z kolei moja bratanica urodziła się 4010 g i 56 cm i musieli zacząć od 62. A rozmiarowka rozmiarowce nie rowna, w h&m te ubranka są większe niż np. w c&a czy smyku w tym samym rozmiarze :p

choco - super ubranka :) ja tez nie kupuje tylko bielizny uzywanej, ale juz reszte owszem :) Na fejsie sa takie grupy sprzedazowe, ze mozna pokupowac rzeczy za 2 -5 zl :)

reklama
Do góry