reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

i jeszcze takie cudeńka udało mi się wyhaczyć na allegro :

devil.JPG lewek.JPG :sorry:

Załączniki

• devil.JPG
    devil.JPG
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
  • lewek.JPG
    lewek.JPG
    23 KB · Wyświetleń: 49
reklama
joani ale tych świąteczncznych nie kupiłam bo doszłam do wniosku że maluch do świąt się w nie nie wciśnie :)
choco super te z allegro :)

U nas były przeceny ale małych rozmiarów było tylko 2 paczki, w dodatku z różem, wić nie kupiłam ale za to za 7zł wzięłam łapki niedrapki 2 szt. Trzeba co jakiś czas polować, bo każdy chwali bieliznę dla maluchów właśnie z tesco a i cena bardzo ok.

To ja też wrzucę tu część rzeczy :-) uwielbiam białe z beżem i takie też częściowo odziedziczyłam. Teraz tylko kolorki będę brała ;-)20140512_133548.jpg20140512_133601.jpg
Aparat mam nienaładowany bo widzę, że z fona kolorki nie są tak ładne, ale co tam...

Załączniki

• 20140512_133548.jpg
    20140512_133548.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 59
  • 20140512_133601.jpg
    20140512_133601.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Dziewczyny fajna kolekcję juz macie :). moja wiekszość ubrań zalega w worach w piwnicy, będzie trzeba w najbliższym szasie odkurzyc ich zawartość :)

Kusiak kolekcja pokaźna oby tylko z małej Hani nie zrobił się Hanek :-D:-D:-D:-D

Joani śliczne ciuszki bluza ze spodniami suuuper :D

Choco Twoje pajace super :D

W ogoóle ubranka z tesco są dobrej jakości i ja uwielbiam kupowac na ich wyprzedażach bo wtedy to naprawdę za grosze można dziecko wyprawić :-)

Pamiętam, ze w listopadzie młodemu kupowałam body po 4,99 i do tej pory się nie zmechaciły i są nadal elastyczne. Nie robi się z nich ściera.

reklama
Jak bedzie Hanek to bedzie chodzil w rozowym :D :D i to jeszcze nie koniec ciuszkow bo moja siostra ma mi oddac po swojej corci :) no ale jak pisalam musze miec na kazdy rozmiar plus moi chlopcy bardzo ulewali i do tego mieli nietolerancje na mleko wiec robili duzo kup ktore sie wylewaly z pieluch :p

Do góry