reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

choco jak mi polecałaś ostatnio zerknąć na koszule w textil markecie to tam kupiłam cienki bawełniany szlafrok i nawet ładny, więc przyda się na pewno potem, był chyba za 39zł

reklama
U nas w szpitalu jest o tyle fajnie że nie ma chodzenia po innych oddziałach :) wszystko jest na jednym :) noworotki ważenie usg wszystko :) dlatego też nie przeszkadzało mi chodzenie w samej koszuli :)
Ja pakuję się w jedną torbę duża podrożną hehe :) ale dla dziecka dużo nie potrzebne bo szpital daję więc o tyle fajnie :)

dziewczyny a ja zrobiłam rozeznanie w pieluchach :p Bo chciałam Pampersy oryginalne ale zachwalają mamy tez te Dada z Biedrony. Pamiętam, że 5 lat temu były one trochę sztywne i kupowałam je ale jak Maja już była starsza. Z kolei pomimo tej sztywności Majka lepiej je tolerowała niż np Pampersy takie pomarańczowe z rumiankiem chyba - bo na te miała koszmarne uczulenie.

No to próbnie kupiłam Dada newborn 1 (od 2 kg) oraz Dada 2 (od 3 kg) i powiem Wam, że jakość poszła w górę, fajnie wyglądają i nie odstępują od innych. Zrobiłam zdjęcie poglądowe - może się Wam przyda.
Jeśli mała nie zareaguje jakimś uczuleniem to będę kupowała Dadę.
20140724_115326.jpg

Załączniki

• 20140724_115326.jpg
    20140724_115326.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 70
Ala bo Dady ogólnie są super.

My obecnie używamy bella happy before newborn.
Ale jak tylko dupki dziewczynom podrosną to przechodzę na dadę.

Znalazłam też moją nową chusteczkową miłość :)
Hipp. Są świetne, pięknie pachną, nawilżenie super, nie podrażniają dziewczyn, odpowiednio grube i niesztywne. Ogólnie oh i ah jedynie cena i ilość taka super już nie jest ;)

przyszły do mnie zamawiane cudeńka do łóżeczka i już je pokazuję, bo są świetne :)

zawieszka Canpol - może być do łóżeczka albo do wózka
zawieszka.jpg

spirala do łóżeczka Canpol
spirala.jpg

i pianinko do łóżeczka Fisher Price
pianinko.jpg
:)

Załączniki

• zawieszka.jpg
    zawieszka.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 40
  • spirala.jpg
    spirala.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 39
  • pianinko.jpg
    pianinko.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny w watku z promocjami wkleilam ze do juta w biedrze promocja na dady 2 paki za 50 zl :)

choco, swietne te zawieszki. My mamy z canpolu malpke i taka kulke i od poczatku byly hitem :)

Hania, ja w Chorwacji odkrylam chusteczki nivea i tez sie w nich zakochalam <3 :D

reklama
Do góry