reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

A mnie dziś wzięło na zakupki :-)

Zamówiłam literki: LITERKI LITERY 3D 20 cm IMIĘ DZIECKA NAJTANIEJ! (4421606816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i się przymierzam do pościeli: 3-cz.POŚCIEL/POŚCIELE 90x120 DLA DZIECI !GRG nowa (4420679929) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko myślę, czy taki rozmiar czy większy czy mniejszy, bo za tym muszę wypełnienie jeszcze kupić. A łóżeczko będziemy mieli 60x120. Więc może 70x100? Kurczę nie wiem sama :-(

Dziewczyny a prześcieradła raczej bawełniane czy frote?

reklama
A_nka - i te bawełniane są we wzorki :-)))

Soniafka - to sie cieszę! :-) miałam nadzieje ze bedą ładne i urocze :-)

Wesolutka my ten sam kolorek kompleciku mamy :)

Regał do przewijania dziś odebrałam i jestem strasznie zadowolona. Pani jeszcze 20zl, spuściła z ceny i dałam za niego 180zł. A praktycznie wygląda on jak nowy jedynie firanki odeprać.

Muszę jreszcze kosze na kosmetyki pokupować i jakieś bibelotki na regał u dziewczynek. Wogóle od środy mąż znów będzie miał pracowite dni bo wszystko trzeba będzie poskręcać i poustawiać. Kinkiety poprzywieszać, obrazki...

No i jak już meble będą to wn końcu zakupami się nacieszę bo teraz to praktycznie tylko z gemini część rzeczy z kartonu wypakowaliśmy i do szpitala szpargały potrzebne.... A reszta leży w pokoju dziewczynek popakowana. Bo żal wszystko rozwalać, a nie ma gdzie tego przechowywać narazie. Ale się rozpisałam ;)

No fakt :p Ja mam ostatnio ciężkie kojarzenie :p
A pościel swoją drogą przeurocza :) Widzę, że sówki opanowują nasze domy :p

reklama
Do góry