reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Dziewczyny zakochalam sie w pewnym wozku i mimo ze nie planowalismy zakupu bo mamy podwojny wozek (zeby moj dwulatek tez mogl jezdzic) to znalazlam uzywany w super stanie i super cenie i maz sie zgodzil na zakup :D strasznie sie ciesze :D

Wrzucam zdjecie z neta. Tylko mamy inne kolorki ale to mozna zmienic i sobie dokupic, ja chce fioletowe. Gondola jest oddzielnie i siedzenie :) mozna tez wczepic fotelik samochodowy.

Ja też bym niie dała, to są rzeczywiście groszowe sprawy. Wszystko zależy od podejścia, mnie by to brzydziło. Ciuszki to inna sprrawa.

Tak właśnie myślałam, ale wolałam się dopytać - czy nie jestem przewrażliwiona ;P
A zabawki? W sumie dziecko wsadza do buzi...

Marciątko dziecko wszystko wsadza do buzi :) ja się tym nie przejmowałam. Część zabawek kupowałam używanych bo na tych firmowych naprawdę można zaoszczędzić :)

Ale jak ktoś ma pieniążki i uważa, że naprawdę trzeba grubą kasę na nowe zabawki wydawac to tez ok :D

Kusiak a co to za model wózka?

reklama
Marciatko ja tez mam sporo zabawek uzywanych. Wiesz jak to jest, szybko sie nudza a sa mega drogie ;)
Tymbardziej ze wiekszosc mozna wyparzyc i porzadnie umyc :)

Do góry