reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

Czy któraś z Was kupiła może taki kubek-niekapek?
LOVI
Mila radzi sobie co prawda świetnie ze zwykłym kubkiem, ale muszę ją pilnować. Bo czasami rozlewa. I pomyślałam, że może do takiego całkowicie samodzielnego picia jej taki kubeczek kupić

reklama
no bardzo fajny ten kubek ale niestety u nas nie sprawdzi sie jak sądzę:eek:.Marcel ma niekapka z Aventu tylko na wyjazdy albo do mleczka rano.Każde inne picie pije w zwykłym kupku jak reszta rodziny lub w szklance nawet ew. w butelce po Kubusiu Play:tak:wszytskich "specjalnych" urządzeń Marcel nie toleruje o ile ma wybór (w podróży juz go nie ma więc pije z niekapka)

Super jest ten kubek, widzialam go ostatnio w jakiejs gazecie. Tylko niestety u nas nie ma takiego. Szukalam myslalam ze moze znajde podobny z innej firmy, ale niestety nie znalazlam. Musze poprosic kuzynke zeby mi kupila i wyslala.
Giza- Jak go kupisz to napisz jak sie sprawdza

Dziewczyny mam pytanie...jakie macie spiworki do wozka na zime? Kuzynka bendzie mi wysylac pare rzeczy z polski i chcialam zeby mi jeszcze wyslala jakis fajny spiworek bo u nas nie ma za duzego wyboru i sa cholernie drogie. Patrzylam na allegro i jest ich mnostwo a wolala bym kupic jaki sprawdzony.
Dzieki

Dusia, ja mam mniej więcej taki (tej firmy, tylko model sprzed kilku lat)
UNIWERSALNY ŚPIWOREK WOMAR N3 - RÓŻNE KOLORY (784123920) - Aukcje internetowe Allegro
Czy w głębokim wózku się sprawdza, to nie wiem, bo przy obu dzieciakach używałam tylko do spacerówki. Jak dla mnie bardzo fajny był. Jedyny minus był taki, że zamek miał pojedynczy i żeby odsłonić dziecko, np w sklepie, to trzeba było całość przykrycia odpiąć. Ale to kwestia przyzwyczajenia.

Dzieki giza! Ja z Michalkiem uzywalam taki spiworek ale tylko w foteliku JJ Cole Urban Bundle Me - Ice - JJ Cole Collections - Babies "R" Us Natomiast do wozka mialam taki co byl razem z wozkiem
dsc0173o.jpg

Ale teraz sprzedaje ten wozek i chcem go sprzedac z calym wyposazeniem. A ten spiworek bardzo lubialam bo byl w srodku z polara i byl bardzo miekki, niekture jak widze na zdjeciach to mi sie wydaja takie sztywne.
I teraz bende miala gondole do wozka i chcialam jakis fajny spiworek. A jesli chodzi o taki kombinezon zamiast spiworka to mam taki podobny ale jakos chcialam dodatkowo spiworek. A ten co mam do fotelika po michalku wydaje mi sie za cienki

Ostatnia edycja:
reklama
Mrsf tak miałam mebelki z Ikei mamuta teraz ostał sie tlko stolik i krzesłka z czystym sumieniem moge ci go polecic;-)
Dusia ja niezuywałam śpiworka tylko kombinezonu i w razie potrzeby kocykiem okrywałam ;-)moja kolezanka miała taki jak Giza

Do góry