reklama
no bardzo fajny ten kubek ale niestety u nas nie sprawdzi sie jak sądzę.Marcel ma niekapka z Aventu tylko na wyjazdy albo do mleczka rano.Każde inne picie pije w zwykłym kupku jak reszta rodziny lub w szklance nawet ew. w butelce po Kubusiu Playwszytskich "specjalnych" urządzeń Marcel nie toleruje o ile ma wybór (w podróży juz go nie ma więc pije z niekapka)
Dusia08
Marzec '08
Super jest ten kubek, widzialam go ostatnio w jakiejs gazecie. Tylko niestety u nas nie ma takiego. Szukalam myslalam ze moze znajde podobny z innej firmy, ale niestety nie znalazlam. Musze poprosic kuzynke zeby mi kupila i wyslala.
Giza- Jak go kupisz to napisz jak sie sprawdza
Giza- Jak go kupisz to napisz jak sie sprawdza
Dusia u nas tez nie ma lovi to chyba PL firma. juz jakis czas temu kupilismy cos takiego i pewnie tez jest w USA. J na razie zainteresowany tylko piciem ze slomki
http://www.amadeusail.co.uk/amadeus-productf.html
http://www.amadeusail.co.uk/amadeus-productf.html
Dusia08
Marzec '08
Dziewczyny mam pytanie...jakie macie spiworki do wozka na zime? Kuzynka bendzie mi wysylac pare rzeczy z polski i chcialam zeby mi jeszcze wyslala jakis fajny spiworek bo u nas nie ma za duzego wyboru i sa cholernie drogie. Patrzylam na allegro i jest ich mnostwo a wolala bym kupic jaki sprawdzony.
Dzieki
Dzieki
Dusia, ja mam mniej więcej taki (tej firmy, tylko model sprzed kilku lat)
UNIWERSALNY ŚPIWOREK WOMAR N3 - RÓŻNE KOLORY (784123920) - Aukcje internetowe Allegro
Czy w głębokim wózku się sprawdza, to nie wiem, bo przy obu dzieciakach używałam tylko do spacerówki. Jak dla mnie bardzo fajny był. Jedyny minus był taki, że zamek miał pojedynczy i żeby odsłonić dziecko, np w sklepie, to trzeba było całość przykrycia odpiąć. Ale to kwestia przyzwyczajenia.
UNIWERSALNY ŚPIWOREK WOMAR N3 - RÓŻNE KOLORY (784123920) - Aukcje internetowe Allegro
Czy w głębokim wózku się sprawdza, to nie wiem, bo przy obu dzieciakach używałam tylko do spacerówki. Jak dla mnie bardzo fajny był. Jedyny minus był taki, że zamek miał pojedynczy i żeby odsłonić dziecko, np w sklepie, to trzeba było całość przykrycia odpiąć. Ale to kwestia przyzwyczajenia.
A dla maluszka to może lepszy byłby tego typu kombinezon
Kombinezon Coccodrillo, butki/paputki, spodenki i bluzia : Sprzedam
tu jest podobny
spiworek do fotelika kombinezon - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Kraków
też ma otwór na pasy i można zapiąć dzidzię w foteliku samochodowym. No i pasuje do wózka, czy na spacer.
Kombinezon Coccodrillo, butki/paputki, spodenki i bluzia : Sprzedam
tu jest podobny
spiworek do fotelika kombinezon - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Kraków
też ma otwór na pasy i można zapiąć dzidzię w foteliku samochodowym. No i pasuje do wózka, czy na spacer.
Dusia08
Marzec '08
Dzieki giza! Ja z Michalkiem uzywalam taki spiworek ale tylko w foteliku JJ Cole Urban Bundle Me - Ice - JJ Cole Collections - Babies "R" Us Natomiast do wozka mialam taki co byl razem z wozkiem
Ale teraz sprzedaje ten wozek i chcem go sprzedac z calym wyposazeniem. A ten spiworek bardzo lubialam bo byl w srodku z polara i byl bardzo miekki, niekture jak widze na zdjeciach to mi sie wydaja takie sztywne.
I teraz bende miala gondole do wozka i chcialam jakis fajny spiworek. A jesli chodzi o taki kombinezon zamiast spiworka to mam taki podobny ale jakos chcialam dodatkowo spiworek. A ten co mam do fotelika po michalku wydaje mi sie za cienki
Ale teraz sprzedaje ten wozek i chcem go sprzedac z calym wyposazeniem. A ten spiworek bardzo lubialam bo byl w srodku z polara i byl bardzo miekki, niekture jak widze na zdjeciach to mi sie wydaja takie sztywne.
I teraz bende miala gondole do wozka i chcialam jakis fajny spiworek. A jesli chodzi o taki kombinezon zamiast spiworka to mam taki podobny ale jakos chcialam dodatkowo spiworek. A ten co mam do fotelika po michalku wydaje mi sie za cienki
Ostatnia edycja:
Dusia08
Marzec '08
ten i sie podobal z allegro ŚPIWOREK DO WÓZKA Z POLAREM śpiworki KOMBI (773974624) - Aukcje internetowe Allegro
Ale poszperalam jeszcze na internecie i znalazlam na przecenie u nas taki z maxi cosi, i tylko kosztuje $40 i przesylka wiec mysle ze sie oplaca i chyba ten kupie
Ocieplacz Śpiworek STRAWBERRY-Quinny Buzz, NOWY!! (777981751) - Aukcje internetowe Allegro
Ale poszperalam jeszcze na internecie i znalazlam na przecenie u nas taki z maxi cosi, i tylko kosztuje $40 i przesylka wiec mysle ze sie oplaca i chyba ten kupie
Ocieplacz Śpiworek STRAWBERRY-Quinny Buzz, NOWY!! (777981751) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Mrsf tak miałam mebelki z Ikei mamuta teraz ostał sie tlko stolik i krzesłka z czystym sumieniem moge ci go polecic;-)
Dusia ja niezuywałam śpiworka tylko kombinezonu i w razie potrzeby kocykiem okrywałam ;-)moja kolezanka miała taki jak Giza
Dusia ja niezuywałam śpiworka tylko kombinezonu i w razie potrzeby kocykiem okrywałam ;-)moja kolezanka miała taki jak Giza