reklama
jestem tego swiadomaale co mi tam:-)Niekat fajne te łóżeczka ale mnie sie podobaja takie masywne drewniane bez zadnych bajerów;-)jak "młodziez " dorośnie to bedziesz musiec nowe robic;-)
Dusia, Przemek ma takie łóżeczko z IKEA z barierką IKEA | Łóżka | Łóżka | KRITTER | Łóżko/ barierka . W kolorze naturalnej sosny. Przenieśliśmy go jak miał mniej więcej 2,5 roku, bo byłam w ciąży a on już sporo ważył i ciężko było mi go wkładać/wyciągać. W IKEA można samą taką barierkę kupić i do innego łóżka zamontować.
Niekat, super te łóżka piętrowe. Ale ceny . Może bym się do Twojego męża uśmiechnęła o wykonanie. To rozwiązanie ze schodami-szufladami wygląda fajnie. Ja też planuję piętrowe łóżko, żeby dzieciaki miały trochę więcej miejsca w pokoju. Niby Przemkowi obiecaliśmy, że w te wakacje będziemy kupować, ale ciągle mam obawy, czy nie zleci jak będzie wstawał w nocy do ubikacji. A że ostatnio przestał się upominać, to i ja siedzę cicho. Tylko myślałam, żeby kupić antresolę, żeby Mila jeszcze pod spodem w małym łóżeczku spała. A potem wstawiłabym to, w którym teraz śpi Przemek.
Niekat, super te łóżka piętrowe. Ale ceny . Może bym się do Twojego męża uśmiechnęła o wykonanie. To rozwiązanie ze schodami-szufladami wygląda fajnie. Ja też planuję piętrowe łóżko, żeby dzieciaki miały trochę więcej miejsca w pokoju. Niby Przemkowi obiecaliśmy, że w te wakacje będziemy kupować, ale ciągle mam obawy, czy nie zleci jak będzie wstawał w nocy do ubikacji. A że ostatnio przestał się upominać, to i ja siedzę cicho. Tylko myślałam, żeby kupić antresolę, żeby Mila jeszcze pod spodem w małym łóżeczku spała. A potem wstawiłabym to, w którym teraz śpi Przemek.
stefanna
Marcóweczka '08
Dusia ja mojej Zuzi kupiłam takie samo łóżeczko jak wkleiła Giza - tylko, że czerwone!;-)
Przeniosłam ją jak miała prawie 2,5 roku, a i tak się obawiałam czy nie będzie wypadać...?!
Niekat super te łóżeczka piętrowe!
I jak dla mnie bardzo funkcjonalne, bo zawsze w te szufladki jakieś drobiazgi poupychasz!
Tu masz fajne: łóżko KOJA - a cena dopiero kosmiczna, ale wg mnie jest bajeranckie...!
meble dla dzieci
I jeszcze kilka fajnych:
łóżko solaris, Halmar - SKLEP.meble.pl
łóżko antresola zamek, Baby Best - SKLEP.meble.pl
łóżko bartek, SIGNAL - SKLEP.meble.pl
basia lokomotywa łóżko piętrowe, SIGNAL - SKLEP.meble.pl
tomek autobus łóżko piętrowe, SIGNAL - SKLEP.meble.pl
łóżko piętrowe dla dzieci autobus, Baby Best - SKLEP.meble.pl
łóżko piętrowe damian, Twojemeble24.pl - SKLEP.meble.pl
łóżko karol jednoosobowe wysokie, PIĘTRUS - SKLEP.meble.pl
Przeniosłam ją jak miała prawie 2,5 roku, a i tak się obawiałam czy nie będzie wypadać...?!
Niekat super te łóżeczka piętrowe!
I jak dla mnie bardzo funkcjonalne, bo zawsze w te szufladki jakieś drobiazgi poupychasz!
Tu masz fajne: łóżko KOJA - a cena dopiero kosmiczna, ale wg mnie jest bajeranckie...!
meble dla dzieci
I jeszcze kilka fajnych:
łóżko solaris, Halmar - SKLEP.meble.pl
łóżko antresola zamek, Baby Best - SKLEP.meble.pl
łóżko bartek, SIGNAL - SKLEP.meble.pl
basia lokomotywa łóżko piętrowe, SIGNAL - SKLEP.meble.pl
tomek autobus łóżko piętrowe, SIGNAL - SKLEP.meble.pl
łóżko piętrowe dla dzieci autobus, Baby Best - SKLEP.meble.pl
łóżko piętrowe damian, Twojemeble24.pl - SKLEP.meble.pl
łóżko karol jednoosobowe wysokie, PIĘTRUS - SKLEP.meble.pl
stefanna jeju!super tez łózka wypatrzyłaś!większosc i ja już widziałam ale pierwsze (su;per bajeranckie) i ostatnie (prostopadłe) najbardziej mi sie podobały i ich jeszcze nie wycziłam:-)kolejne motywy do mojego pomysłu:-)heheh dzieki!
Stefanna, mi sie to ostatnie najbardziej podoba ze względów ekonomicznych. Dzieciaki z niego szybko nie wyrosną. A takie typowo dziecięce wzory to w pewnym wieku obciach i jak meble są jeszcze całkiem dobre, to szkoda się ich pozbywać. Przynajmniej ja tak mam.
anetkadg
Marzec 2008
Ja miałam z bratem łóżko piętrowe zwykłe drewniane i ciągle deski wypadały (te które są pod materacem, dziadek później przybił je na stałe) ale ogólnie bardzo fajnie się spało na nim i co jakiś czas zamienialiśmy się miejscami :-) Nawet długo nam służyło bo miałam 15 lat to jeszcze na nim spałam.
ja oglądałam takie łóżeczko dla Filipka i mi mąż takie zrobi ale jak mały będzie miał z 4 latka. Fifi ma bardzo maly pokoik więc chodzi mi o to żeby go nie zagracić.
ja oglądałam takie łóżeczko dla Filipka i mi mąż takie zrobi ale jak mały będzie miał z 4 latka. Fifi ma bardzo maly pokoik więc chodzi mi o to żeby go nie zagracić.
Dusia08
Marzec '08
giza- fajne to lozko ale u nas takiego chyba nie ma w ikei. A jesli chodzi o barjerke to napewno mu kupie (bo pewnie bym nie usnela w nocy jak by nie mial) tylko myslalam o czyms troche wiekszym niz w tym lozku Especially for Baby - 40x20 Bedrail - White - Babies R Us - Babies "R" Us.
To lozko mi sie nawet podoba bo puzniej mozna je rozlorzyc na duze lozko tylko ze wlasnie chcialam takie z szufladami podspodem Da Vinci Elizabeth II Toddler Bed - Espresso - DaVinci - Toys "R" Us. Ale jeszcze to jest fajne i z szufladami, tylko ze sie nie rozklada na wieksze Da Vinci Modena Toddler Bed - Ebony Black - DaVinci - Toys "R" Us
stefanna- super te lozka co wkleilas, takie pomyslowe.
anetka- tez fajne to lozko co wkleilas, no tylko ze zrobieniem to musisz troche poczekac bo jeszcze Filipek jest za maly. Albo moze niech maz juz zacznie robic i akurat na 4 urodziny bendzie gotowe bo to zleci raz dwa:-)
Jak bylismy teraz na wakacjach na florydzie to w takiej galeri byl sklep wlasnie z meblami dla dzieci firmy FLEXA bardzo fajne mebelki tylko troche drogie. Predzej nie widzialam tej firmyu nas. Bunk Beds & Loft Beds Kids Bedroom Furniture - Welcome to FLEXA takie proste meble ale fajne.
To lozko mi sie nawet podoba bo puzniej mozna je rozlorzyc na duze lozko tylko ze wlasnie chcialam takie z szufladami podspodem Da Vinci Elizabeth II Toddler Bed - Espresso - DaVinci - Toys "R" Us. Ale jeszcze to jest fajne i z szufladami, tylko ze sie nie rozklada na wieksze Da Vinci Modena Toddler Bed - Ebony Black - DaVinci - Toys "R" Us
stefanna- super te lozka co wkleilas, takie pomyslowe.
anetka- tez fajne to lozko co wkleilas, no tylko ze zrobieniem to musisz troche poczekac bo jeszcze Filipek jest za maly. Albo moze niech maz juz zacznie robic i akurat na 4 urodziny bendzie gotowe bo to zleci raz dwa:-)
Jak bylismy teraz na wakacjach na florydzie to w takiej galeri byl sklep wlasnie z meblami dla dzieci firmy FLEXA bardzo fajne mebelki tylko troche drogie. Predzej nie widzialam tej firmyu nas. Bunk Beds & Loft Beds Kids Bedroom Furniture - Welcome to FLEXA takie proste meble ale fajne.
beti1982
III'2008 i IV'2010
Anetka, to ja też poproszę o takie łóżko od Twojego męża... może jak będzie robił hurtowo to zmniejszą się koszty;-)
Dusiu, fajne rozwiąznia... masz duży wybór
Niekat&Stefanna, tak mnie nakręciłyście tymi piętrowymi, że chyba po molestuje męża o takie do pokoju Joli, bo nuż widelec drugie będzie miało już gdzie spać
Dusiu, fajne rozwiąznia... masz duży wybór
Niekat&Stefanna, tak mnie nakręciłyście tymi piętrowymi, że chyba po molestuje męża o takie do pokoju Joli, bo nuż widelec drugie będzie miało już gdzie spać
reklama
Dusia08
Marzec '08
Cicho na tym watku wiec trzeba go troche rozkrecic :-) Pochwale sie jakie malemu kupilam dzisiaj sandalki i buty na jesien i za obydwie pary zaplacilam tylko $50 ECCO Smile Infants Shoes i te ECCO Moon Infants Sandals
Te pierwsze to wzielam mu granatowe z biala podeszwa a te sandalki braz z czerwonym.
Te pierwsze to wzielam mu granatowe z biala podeszwa a te sandalki braz z czerwonym.