reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Dusia, fakt, że ten nasz śpiworek jest dość sztywny, dlatego nie wiem, czy do gondolki by pasował. A skoro ten śpiworek po Michałku taki fajny, to może jednak nie sprzedawaj go razem z wózkiem.

reklama
Dusia - ja mam taki: ŚPIWÓR DO WÓZKA CIEPŁY POLAREK ŚPIWOREK 108cm (757328401) - Aukcje internetowe Allegro
Jest idealny - ma 2 suwaki, otwory na 5-ciopunktowe pasy, gruby i mocno otulający - no i naprawdę duuuży - jeszcze ze 3 lata posłuży (potem na sanki oczywiście a nie do wózka).
Tobie polecam ten - będzie i do głębokiego, i do fotelika i spacerówki: ŚPIWOREK przedłużany do wózka 3w1 POLAR 110 cm (772678996) - Aukcje internetowe Allegro

Za jakość ręczę - mam już kilka przedmiotów od tej laski, bo mieszkają niedaleko moich teściów, to odbiór osobisty zawsze sobie robię - będę w weekend u nich to mogłabym Ci odebrać i wysłać (chociaż jak kuzynka ma Ci wysłać całą paczkę, to pewnie będzie taniej). Jakby co to wal.

Mi się te podobają bardziej niż ten KOMBI, co wklejałaś linka

giza takie łóżko zamierzamy zrobić dzieciom na wiosnę czyli jak Marcel będzie miał jakieś 2latka :-p ŁÓZECZKO PIĘTROWE JULKA, łóżko piętrowe (772012469) - Aukcje internetowe Allegro
urzekły mnie szerokie szczebelki i wysokośc barierek na obu poziomach.No i szuflady obowiazkowe of course:tak:;-):-)tylko chciałabym to zrobić tak, żeby dolna barierka mogła byc z czasem zdemontowana bo dzieciakom byłoby juz bez niej wygodniej w ciagu dnia:sorry:
na śpiworkach się nie znam bo nie uzywałam takowych. Przy obojgu miałam kombinezony i ew. kocyk na spacer:tak:
ninja jak zwykle z sercem na dłoni:tak::sorry:

Czy któraś z Was kupiła może taki kubek-niekapek?
LOVI
Mila radzi sobie co prawda świetnie ze zwykłym kubkiem, ale muszę ją pilnować. Bo czasami rozlewa. I pomyślałam, że może do takiego całkowicie samodzielnego picia jej taki kubeczek kupić
Kubeczek pooglądałam sobie w sklepie i doszłam do wniosku, że prawie 40zł to nie warto wydawać. To już wolę ją czasem przebrać jak się obleje ;-)
giza takie łóżko zamierzamy zrobić dzieciom na wiosnę czyli jak Marcel będzie miał jakieś 2latka :-p ŁÓZECZKO PIĘTROWE JULKA, łóżko piętrowe (772012469) - Aukcje internetowe Allegro
urzekły mnie szerokie szczebelki i wysokośc barierek na obu poziomach.No i szuflady obowiazkowe of course:tak:;-):-)tylko chciałabym to zrobić tak, żeby dolna barierka mogła byc z czasem zdemontowana bo dzieciakom byłoby juz bez niej wygodniej w ciagu dnia:sorry:
Niekat, fajne to łóżko. O czymś w tym stylu myślałam. Na tym zdjęciu to nie wygląda, aby te barierki się demontowało. Warto dopytać przed zakupem.

Niekat, fajne to łóżko. O czymś w tym stylu myślałam. Na tym zdjęciu to nie wygląda, aby te barierki się demontowało. Warto dopytać przed zakupem.
jest bardzo podobny model z wyraźnie "dorabianą" dolna barierką.aaale do tego czasu jeszcze 10 razy mi sie odmieni;-)ważne żeby było bezpiecznei i wygodnie dzieciakom;-):-):tak:

Ninja- Dziekuje bardzo za dobre checi :-) ale jednak zamowie maxi cosi tutaj znalazlam na przecenie za $40 wiec mi sie za bardzo nie oplaca w Polsce kupowac bo na jedno w sumie wyjdzie albo i drozej liczac jeszcze przesylke. Ale dziekuje bardzo, jak bende cos jeszcze kiedys potrzebowac to dam ci znac ;-)

Dziewczyny a co do tych kubkow co predzej rozmawialysmy o nich z giza to strata kasy. Ja jednak sie skusilam i kuzynka mi wyslala dwa takie kubki wlansie dostalam je w tygodniu i maly wogule niechce z nich pic. Strasznie mocno trzeba ciagnac zeby cos wogule polecialo i sie tylko denerwowal ze mu nie leci bo jest przyzwyczajony pic ze slomki albo z normalnego kubka.

Witajcie dziewczyny,jestem z marcówek 2009.Mam do was pytanie, jaki rozmiar noszą teraz wasze dzieci,bo mam okazję kupić fajny kombinezon i tak się zastanawiam czy będzie za rok dobry na moją córcię.

Witajcie dziewczyny,jestem z marcówek 2009.Mam do was pytanie, jaki rozmiar noszą teraz wasze dzieci,bo mam okazję kupić fajny kombinezon i tak się zastanawiam czy będzie za rok dobry na moją córcię.

Mój jest nieduzy i nosi ubrania 86 a Kombinezon ma z tamtego roku 2-częsciowy rozmiar 80 z coccodrillo i jest dobry andal i napewno pochodzi do końca zimy w nim ;-)

reklama
Do góry