reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Czy któraś z Was kupiła może taki kubek-niekapek?
LOVI
Mila radzi sobie co prawda świetnie ze zwykłym kubkiem, ale muszę ją pilnować. Bo czasami rozlewa. I pomyślałam, że może do takiego całkowicie samodzielnego picia jej taki kubeczek kupić

reklama
no bardzo fajny ten kubek ale niestety u nas nie sprawdzi sie jak sądzę:eek:.Marcel ma niekapka z Aventu tylko na wyjazdy albo do mleczka rano.Każde inne picie pije w zwykłym kupku jak reszta rodziny lub w szklance nawet ew. w butelce po Kubusiu Play:tak:wszytskich "specjalnych" urządzeń Marcel nie toleruje o ile ma wybór (w podróży juz go nie ma więc pije z niekapka)

Super jest ten kubek, widzialam go ostatnio w jakiejs gazecie. Tylko niestety u nas nie ma takiego. Szukalam myslalam ze moze znajde podobny z innej firmy, ale niestety nie znalazlam. Musze poprosic kuzynke zeby mi kupila i wyslala.
Giza- Jak go kupisz to napisz jak sie sprawdza

Dziewczyny mam pytanie...jakie macie spiworki do wozka na zime? Kuzynka bendzie mi wysylac pare rzeczy z polski i chcialam zeby mi jeszcze wyslala jakis fajny spiworek bo u nas nie ma za duzego wyboru i sa cholernie drogie. Patrzylam na allegro i jest ich mnostwo a wolala bym kupic jaki sprawdzony.
Dzieki

Dusia, ja mam mniej więcej taki (tej firmy, tylko model sprzed kilku lat)
UNIWERSALNY ŚPIWOREK WOMAR N3 - RÓŻNE KOLORY (784123920) - Aukcje internetowe Allegro
Czy w głębokim wózku się sprawdza, to nie wiem, bo przy obu dzieciakach używałam tylko do spacerówki. Jak dla mnie bardzo fajny był. Jedyny minus był taki, że zamek miał pojedynczy i żeby odsłonić dziecko, np w sklepie, to trzeba było całość przykrycia odpiąć. Ale to kwestia przyzwyczajenia.

Dzieki giza! Ja z Michalkiem uzywalam taki spiworek ale tylko w foteliku JJ Cole Urban Bundle Me - Ice - JJ Cole Collections - Babies "R" Us Natomiast do wozka mialam taki co byl razem z wozkiem
dsc0173o.jpg

Ale teraz sprzedaje ten wozek i chcem go sprzedac z calym wyposazeniem. A ten spiworek bardzo lubialam bo byl w srodku z polara i byl bardzo miekki, niekture jak widze na zdjeciach to mi sie wydaja takie sztywne.
I teraz bende miala gondole do wozka i chcialam jakis fajny spiworek. A jesli chodzi o taki kombinezon zamiast spiworka to mam taki podobny ale jakos chcialam dodatkowo spiworek. A ten co mam do fotelika po michalku wydaje mi sie za cienki

Ostatnia edycja:
reklama
Mrsf tak miałam mebelki z Ikei mamuta teraz ostał sie tlko stolik i krzesłka z czystym sumieniem moge ci go polecic;-)
Dusia ja niezuywałam śpiworka tylko kombinezonu i w razie potrzeby kocykiem okrywałam ;-)moja kolezanka miała taki jak Giza

Do góry