reklama
darinia
Entuzjast(k)a
PM - my chcieliśmy kupić podobny rowerek do twojego ale w końcu zdecydowaliśmy się na taki z melodyjkami i teraz w sumie nie żałujemy bo Zuzia zachwycona ona ma taką podkładkę na nogi że mała jak jedzie to stoi na tym :-) jak podrośnie kupimy coś bez bajerów
Marteczka- haha u nas też melodyjki robią w rowerku furore
Mam pytanie o piaskownice na ogródek nie wiem czy na początek nie kupić takiej przykrywanej muszli czy od razu coś większego i drewnianego możecie coś doradzić???
Marteczka- haha u nas też melodyjki robią w rowerku furore
Mam pytanie o piaskownice na ogródek nie wiem czy na początek nie kupić takiej przykrywanej muszli czy od razu coś większego i drewnianego możecie coś doradzić???
Marteczka23
Fan(ka)
PM-superowy ten rowerek,wcale nie jest "za różowy"tak jak nasz:-(no i taki naprawdę solidny z wyglądu,a w naszym niestety się coś już zepsuło,kierownicą nie da się skręcic kołem za to kręcic się nią da dookołano badziew po prostu!Ale to był prezent,nie wiedziałam,że takie coś dostanie bo pewnie bym oponowała,wolała dołożyc do lepszego,zobaczyłam w dniu urodzin i może to głupio zabrzmi ale już mi się nie widział.
beti1982
III'2008 i IV'2010
Darinia, wcześniej dziewczyny pisały o piaskownicach...
polecały te z Little Tikes
2009 LITTLE TIKES PIASKOWNICA ŻÓŁW / BASEN +BON (603678203) - Aukcje internetowe Allegro
i drewnianą z daszkiem
Piaskownica Ogrodowa z Ławeczkami i Daszkiem (609315801) - Aukcje internetowe Allegro
Ja niestety nie mam w tym temacie jeszcze doświadczenia...
PM, daj znać jak się sprawdza u Tosi, bo mam na niego chrapkę...
polecały te z Little Tikes
2009 LITTLE TIKES PIASKOWNICA ŻÓŁW / BASEN +BON (603678203) - Aukcje internetowe Allegro
i drewnianą z daszkiem
Piaskownica Ogrodowa z Ławeczkami i Daszkiem (609315801) - Aukcje internetowe Allegro
Ja niestety nie mam w tym temacie jeszcze doświadczenia...
PM, daj znać jak się sprawdza u Tosi, bo mam na niego chrapkę...
darina- Ja też koniecznie chciałam kupić z melodyjkami, bo myślę, że to zrobi na Tośce większe wrażenie niż sama frajda jazdy:-). Melodyjki też tu są i jeszcze świeca te światełka z przodu;-). Ciekawi mnie strasznie jak to wygląda. Dziś albo jutro ma dziadek otrzymać przesyłkę to zobaczymy.
Co do piaskownicy... nam też się podoba ta piaskownica drewniana, pewnie też dziadka namówimy :-) tyle, że pewnie on sam zrobi taką, bo jest zdolniacha. Tylko pomysł musimy mu podrzucić ;-)
Co do piaskownicy... nam też się podoba ta piaskownica drewniana, pewnie też dziadka namówimy :-) tyle, że pewnie on sam zrobi taką, bo jest zdolniacha. Tylko pomysł musimy mu podrzucić ;-)
Ostatnia edycja:
wczoraj moja mama zadelkarowała chęc kupienia dzieciakom piaskownicy drewnianej zamykanej hihih ale fajnie:-)tata ma odrestaurowac stolik z ławeczkami wiec bedzie nam tylko brakować zjeżdżalni ale to myslę dopiero na przyszle lato zakupimya domek to jest - namiot właściwiei straczy
Włąśnie przyszedł prezent od dziadków - jeździk dla Jacka.
JEŹDZIK, ODPYCHACZ ,SAMOCHÓD,AUTO (602635800) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny jest, moge polecić - bardzo stabilny, z jednego kawałka więc nic nie poodpada, ma skrętną przednią oś i oparcie z tyłu. Polujemy jeszcze na Big Bobbiego, mój mąż jest zakochany w tym autku tylko chcemy wypatrzeć coś używanego na allegro bo nowe są bardzo drogie. A dwa pojazdy w domu muszą być, nie ma o czym mówić.
Acha, jeden minus tego autka - od razu poodklejałam nalepki, bo odchodzą. Ale i tak bez nich bardziej mi sie podoba
JEŹDZIK, ODPYCHACZ ,SAMOCHÓD,AUTO (602635800) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny jest, moge polecić - bardzo stabilny, z jednego kawałka więc nic nie poodpada, ma skrętną przednią oś i oparcie z tyłu. Polujemy jeszcze na Big Bobbiego, mój mąż jest zakochany w tym autku tylko chcemy wypatrzeć coś używanego na allegro bo nowe są bardzo drogie. A dwa pojazdy w domu muszą być, nie ma o czym mówić.
Acha, jeden minus tego autka - od razu poodklejałam nalepki, bo odchodzą. Ale i tak bez nich bardziej mi sie podoba
Ostatnia edycja:
anetkadg
Marzec 2008
Weronika A może kup wózeczek dla dzieci taki rok po roku ? Może bardziej sie sprawdzi cos takiego
ABC ZOOM DESIGN GOLD , BLIŹNIACZY,GDAŃSK TANIO!! (609042120) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki tanszy KEES K-74 WÓZEK DLA BLIŻNIĄT/RODZEŃSTWA (608310157) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie mam pojecia jak sie taki wozek prowadzi :-/ Myślę że to super rozwiązanie..
ABC ZOOM DESIGN GOLD , BLIŹNIACZY,GDAŃSK TANIO!! (609042120) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki tanszy KEES K-74 WÓZEK DLA BLIŻNIĄT/RODZEŃSTWA (608310157) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie mam pojecia jak sie taki wozek prowadzi :-/ Myślę że to super rozwiązanie..
Weronika wózek który kupiłam jest naprawdę fajny, ja jestem w miarę wysoka ( 172 cm) i rączki są na odpowiedniej wysokości a jeszcze można je przedłużyć bo się wysuwają. Wózek ma dużą budkę z dodatkową wysuwaną powierzchnią, ja jestem zadowolona i mam nadzieję, że tak zostanie
Asze - fajnie wygląda, z tym, że ja wole jak jest cała rączka do pchania wózka a nie "rogi" (ale to opisałam ) i takiego wózka szukam;-)
Anetka -ale ogromniaste te wózki choś ciekawa propozycja, smam mogłabym na spacerki z dwójeczą chodzić:-) cena mnie troszke odstrasza, bo krucho z kasą
reklama
kasik25
Zadomowiona(y)
Ja wkoncu kupilam Arusiowi fotelik ale jednak ten wiekszy bo w tych co idzie regulowac oparcie do "spania" to Arecki mi sie zima nie miescil a juz nie mowie o tej zimie co bedziehttp://www.allegro.pl/item606000727_jumbo_areo_9_36kg_baby_dreams_design_nowosc.html a Dominisiowi kupimy ten do regulacji jakos na dniach bedziemy zamawiac FOTELIK CARETERO IBIZA 9-25KG SPORTY+WYS.0ZŁ (605798340) - Aukcje internetowe Allegro a co do wozkow to jak zawsze polecam mini a ze miałam juz mini to teraz kupilismy Domisiowi wlasnie walkera bo teraz mam pare schodkow, ciazy nie planuje wiec tym razem chcialam cos innegoWALKER BABY dreams DESIGN 3KOLORY +FOLIA +OSŁONA (606824747) - Aukcje internetowe Allegro
no i tez jestesmy jak narazie zadowoleni dobrze mi sie go prowadzi:-) polecam i jeden i drugi
no i tez jestesmy jak narazie zadowoleni dobrze mi sie go prowadzi:-) polecam i jeden i drugi