reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Rozpoczynamy sezon:

TANIA PRZESYŁKA DUŻA RUCHOMA KOSIARKA 6 FUNKCJI (608138919) - Aukcje internetowe Allegro
TANIA WYSYŁKA DUŻY WÓZEK KOSZ SKLEPOWY DŹWIĘK (612273007) - Aukcje internetowe Allegro
POLSKA DUŻA TERKOCZĄCA TACZKA 3 KOLORY +GRATIS! (605131576) - Aukcje internetowe Allegro
do tego oczywiście grabie i łopata. Wszystkie rzeczy są fajne - własnie przyszły, tylko do wózka Bubu jest za mały, bo jest niestabilny, więc Bubu ni emoże go traktować niestety jako pchacza. Ale w lato będzie w sam raz, jak będzie miał z dziadkiem iść do takiego dalszego sąsiada po marchewkę czy dynię ;-)

reklama
Remeny, my mamy taki sam tylko niebieski:tak:

Ninja, ale odjazd...:rofl2: gdzie Wy to wszytko trzymacie?

Ja jak na razie muszę ogarnąc teren, potem czas na piaskownicę, a potem na rowerek... (PM, czekam na twoję relacje z testowania)

Marcel tez juz ma grabie i łopatę - taki szpadel właściwie... no i poluje na taczki bo mi sie podobaja i sa praktyczne bo po całym dniu zawawy wszytskie drobizny można w nie wrzucic i nic sie nie poniewiera:tak:to co sie poniewierało w zesżłym roku w tej chwili jest połamane i do wyrzucenia niestety wieć cały zetaw wiaderek sitek, łopatek i nnych pierdułek trzeba kupić na nowo:sorry:fajen ninja znalzałaś sprzety - te taczki wydaja sie pojemne;-):-p:-)

Ninja Ty to bestia podstepna jestes :-D:-D:-Dod małego juz sobie facecika wychowuje zeby chodził na zakupy,kosił trawe i pomagał przy budowaniu domu:-D:-D:-DBardzo mądrze;-) toja mojej kupie kuchnie i gary:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka
Ostatnio kupiliśmy szelki do chodzenia Mothercare. Super sprawa:-). Tosia na spacerze chce być samodzielna i nie chce chodzic za rączkę i często zdarza się jej z tego pośpiechu przewrócić. A tak to hop leci w górę i nie ma ryzyka bliskiego spotkania z asfaltem:tak: . Nie wiem czy wam pisałam jak ostatnio zagadała mnie mamusia też 14 miesięcznej dziewczynki. Ja patrze na tą malutką a ta całą skórę na nosie miała zdratą:no:. Okazało się, że miała bliskie spotkanie -nie z podłogą- ale asfaltem:no::szok:. I tego samego się bałam przy moim szaleńcu.
A i kupiłam jej takie kółka do pchania na kijku takie za 7 zł. Fajną ma zabawe. I mam wrażenie że się nie rozpraszała (jak zazwyczaj) spacerując , bo obserwowała kółko:tak:.
A no i dziś miałyśmy frajdę, bo puszczałysmy bańki mydlane. Wiaterek sprzyjał to zabawa była przednia:-)... ponad 4h byłyśmy na spacerze. Nogi mi w tyłek włażą:baffled:

od wczoraj w biedronce jest taczka wadera z małym zestawem do piskownicy za 29,99
s6_b.gif

kupiłam taką Przemkowi w zeszłym roku i jest bardzo fajna

reklama
Giza kupilismy tą taczkę Fifiemu i super jest :-) Dzięki za Cynk :-D

Fifi dostał od Nas taką lampkę MAGICZNE KONSTELACJE ŻÓŁW MORSKI szybka wysyłk (619509474) - Aukcje internetowe Allegro i polecam ją naprawdę :-) Cena wysoka ale żółw super i efekt piękny :-) W sumie dokupiliśmy jeszcze dwie sztuki bo po wypróbowaniu znajomi też chcieli.

Mąż znalazł ciekawą piaskownicę na allegro http://www.allegro.pl/item630223320_piaskownica_ogrodowa_ze_stolikiem_i_parasolem_k1.html troche droga jak na piaskownicę ale sam taką zrobi :-) Tylko zgapimy projekt :-)

Ostatnia edycja:
Do góry