reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

widzę że temat wózków na czasie :-)
bardzo się cieszę bo sama zastanawiam się nad kupnem
czy któraś z Was może powiedzieć coś o tym wózku?
CHICCO LITE WAY+ BARIERKA, 5 KOLORÓW, WYPRZEDAŻ! (585870151) - Aukcje internetowe Allegro
dziś oglądałąm go w sklepie i jest całkiem skrętny :-)
aaa oczywiście z barierką i takim śpiworkiem Wózek Chicco Liteway Lite way + śpiworek kol. 54 (588971713) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się kolor zielony, czerwony i pomarańczowy

reklama
Kasia wózeczek super a czy on ma blokade skretnych kol? Bo mnie sie wydaje ze jest potrzebna jak sa wertepy lub bloto , snieg itp Nie doczytalam czy w tym wozeczku jest taka blokada. Pozdrawiam :-)

Kasia mi się zielony najbardziej podoba tylko jedna uwaga na temat kół są chyba za wąskie szczególnie że przód ma pojedyncze,chyba to typ wózka'bulwarowego";-)

Kasiu, nie wiem, ale pocztaj sobie na tym forum
Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ja mam Espiro Baby Design Magic 3 (taki jak Iza)
Ma blokowane kolo przednie, rozkłada się do pozycji leżącej i łatwo się go prowadzi:tak:
jestem z niego zadowolona, tylko mam problem z założeniem okrycia na nóżki:zawstydzona/y:
www_ESPIRO_MAGIC3_05_turkusowy.jpg

Anetkadg a widzisz o blokadzie kół nic nie pisze będę musiała dopytać :-)
Marteczka o tym też nie pomyślałam :sorry2: oczywiście nie ma wózka idealnego który spełni wszytskie oczekiwanie również te dotyczące ceny ;-):-D ale i tak będe jeszcze oglądać inne :-) w końcu to dośc ważny zakup zarowno dla nas jak i dla Julki :-)
Beti dzięki za linka :-) fajny ten wasz wózeczek ale ja jednak wolę czterokołowce

:-):-):-) dziewczyny wielkie dzięki za opinie :-):-):-)

a teraz pochwalę się sukienka którą kupiłam imprezę urodzinkową :-) (bo robimy dopiero w święta)

brakuje nam tylko bucików

Weronikaa - ten foteli,który pokazałaś jest naprawdę fajny - ma dobra regulację oparcia. Giza taki am i jest zadowolona, ja również oglądałm go na żywo i mi się podobał. Warto kupić.

Ja zdecydowałam się na taki (jednak kupiłam go w sklepie, po o"obmacaniu" i zerżnięciu z ceny), bo wolałam zupełnie szary, żżeby mi pasował do tapicerki ;-) : http://allegro.pl/item591090098_fotelik_samochodowy_9_25kg_baby_shield_euro_baby.htm
Miaąłm kupić Zenith ale ten jednak na żywo bardziej mi się spodobał.
Tymon już 3 miesiące jeździ w większym bo się nie mieścił do poprzedniego a przecież Tymon za duży nie jest :szok: Naprawdę wasze dzieciaki do tej pory jeździły w tych niemowlęcych???

Weronika ja też się chyba zdecyduję na coneco zenith podoba mi się a poza tym z tego co Giza pisała miał go juz Przemko i jest na tyle zadowolona że planuje taki dla Milenki :-)
Ninja jak próbuję zobaczyć jaki ty kupiłaś wyświetla mi sie informacja "błąd, strona nie została znaleziona" :-(

reklama
Do góry