reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy

Mrowa - co z wózkiem???
a wózek ok :tak: tylko wazki jest jak Kondzik w kombinezonie jest to troche luzu zostaje;-)jak dla mnie raczka jest ok (nie reguluje sie) koleżanka miała tej firmy tylko inny model i jak sie przymeirzałam do niego to troche mi niewygodnie był a teraz jest ok:tak: jak an moja droge z wertepami to sie prowadził bardzo dobrze i jak na dzien dzisiejszy jestem zadowolona:tak:

reklama
Asze, kupiłam coneco zenith. Przemko taki ma i jest bardzo fajny. Jedyny minus tego fotelika jest taki, że materiał po prawie 3 latach użytkowania trochę się starł, bo to taki jakby aksamit.

Ninja Kondzik jest ta zebra zachwycony ale jak dla mnie to ona nie jest zbyt fajna;-)
myslałam ze jest to cos lepszego. On ja dostał od chrzestnej i teraz zobacyzłam jaka jest cena jej to zdebiałam:baffled: nieiwedziałam ze ona jest taka droga:-p
ja osobiscie za ta kase wolałabym kupic mu cos innego;-) ale to nie ja kupowałam;-)

Opisze pozniej bo wlasnie wychodzimy

Załączniki

• d 189.jpg
    d 189.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 43
  • d 198.jpg
    d 198.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 44
  • d 203.jpg
    d 203.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 42
  • d 207.jpg
    d 207.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 43
no to IZA lec na spaerek i reloacjonuj jak się rpowadzi bo i mnie czeka wymiana wózka na dnaich to moze mi uporządkujesz to zamotanie w głowie:tak:i dopisz jaki to model dokałdnie bo wizyjnie bardzo mi do gustu przypadł;-)

Iza super fura i widac ze przypadła od razu dawidkowi do gustu:-D:rofl2:
a jak z zaciekawieniem czekam az ja wyciagnieice na pierwszym zdjeciu supcio:rofl2:

Iza -fajny wózek i sprawdzilam cene tez super.Jesli bedziesz miala chwile to zrób prosze zdjecie zlozonego wózka.Potrzebuje cos malego,poreczniego do samolotu.
Maly akrobata widze zadowolony :-D:-D:-D:-D

reklama
Prowadzi sie bardzo fajnie, spacerowka jest lekka i zwrotna.Podbija sie dobrze.
Amortyzacja tez fajna. Wiadomo ze co duze pompowane koła to duze pompowane koła ale jak na takie lekkie male 'cos' jest napawde dobrze.
Minusem jest daszek ktory mogłby byc wiekszy i dalej zaciagany. Bedzie koniecznosc zakupu parasolki. No ale to tyle jak na razie. Jak odkryje jakas wade to dam Wam znac. A najbardziej mnie cieszy ze Dawidowi sie podoba.Ma duzo miejsca.

Befatka- jutro OK? Dzis juz mi sie naprawde nie chce.Mam nadzieje ze nie bedziesz zla.

Do góry