reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Haha Iza no jasne ze nie bede zla ja to raczej z tych normalnych jestem (tak mi sie zdaje:rofl2:) i nie gniewam sie o bzdety.No i wiem ze kazda mamusia ma wiecej innych obowiazków niz fotografowanie wózka:-D:-D:-D
No i najwazniejsze ze wlascicielowi sie podoba;-)

reklama
Iza, świetnie sobie radzi Dawidek w nowym wóżku... w końcu może sam wsiąść:-D:tak:

Doris, nic nie wiem na temat tego modelu, ale wygląda mało stabilnie... przydałoby się go oblukac w realu:tak:

asze- tez kozystalam z tego forum .Przydatne
A ingesina, fajnie wyglada. Na zywo nie widzialam. Dla mnie warunkiem koniecznym był pałąk,ale czasem mozna do wybranego modelu dokupi osobny

beti- co do tego nie mialam zadnych watpliwosci hahaha. Tyle ze najpierw probowal wejsc do srodka nad palakiem i go dupsko ciagnelo na dol :-DPozniej sie nauczyl

Doris - u nas w tesco maja takie. Jest naprawde malustki i baaardzo lekki. Idealny podczas podrozy samolotem i na wakacjach tez powinen sie sprawdzic o ile nie jedziecie w gory itp

teraz 'na czasie' jest peg perego Aria. Mi sie bardzo podobal ale moj maz sie zaparl i nie moglam go przekonac. Jest leciutki, ma ogromny kosz, dziecko ma duzo miejsca i ogromy daszek naciagany prawie do konca.

Załączniki

• d 213.jpg
    d 213.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 43
  • d 219.jpg
    d 219.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Doris - ja też wiadziałam ten wózek w Tesco na Połczyńskiej ale mi on wyglądał na kompletny badziew :sorry2:, mimo, że to Chicco...
Ja chcę kupić taki, zielony; WÓZEK MINI BABY DESIGN Z OKRYCIEM + RABAT ZADZWON (572619677) - Aukcje internetowe Allegro a ten w wersji z różem od razu bym kupiła, gdybym miała dziewczynkę :-p;-)
Cena podobna, jest cięższy na pewno od tego Chicco, ale jeden z najlżejszych na rynku a do twego ma duży kosz na pierdoły i zakupy. Nie wiem, w którym miejscu mieszkasz, ale ten sklep jest akurat na Mokotowie, więc nie trzeba płacić za przesyłkę (a mogę ich polecić, bo brałąm stamtąd konika-bujak Little Tikes)
aha - Mrowa właśnie go użytkuje (no, raczej Kondzio oczywiście...)

Ninja Kondzioszka jak narazie zadowolony z fury;-) miał byc tylko do samochodu ale oddalismy tamten kuzynce Łuaksza bo im sie bardziej przyda bida u nich straszna a my sie tłuczemy mini i nawet daje rade:rofl2:
ja myslałam ze juz kupiłas na co czekasz;-):-p

reklama
Ninja - ja mam do jeżdżenia po Warszawie Coneco Solara, a ten Chicco chciałam kupić na wyjazd - lecimy do Bułgarii na dwa tygodnie - dlatego zależy mi żeby był lekki (waży 5 kg). Muszę pojechać do Tesco go zobaczyć, bo widziałam tylko w necie. A mi akurat odradzali Baby Design, więc wybrałam Solara, choć tamten bardziej mi sie podobał.

Do góry