reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

Haha Iza no jasne ze nie bede zla ja to raczej z tych normalnych jestem (tak mi sie zdaje:rofl2:) i nie gniewam sie o bzdety.No i wiem ze kazda mamusia ma wiecej innych obowiazków niz fotografowanie wózka:-D:-D:-D
No i najwazniejsze ze wlascicielowi sie podoba;-)

reklama
Iza, świetnie sobie radzi Dawidek w nowym wóżku... w końcu może sam wsiąść:-D:tak:

Doris, nic nie wiem na temat tego modelu, ale wygląda mało stabilnie... przydałoby się go oblukac w realu:tak:

asze- tez kozystalam z tego forum .Przydatne
A ingesina, fajnie wyglada. Na zywo nie widzialam. Dla mnie warunkiem koniecznym był pałąk,ale czasem mozna do wybranego modelu dokupi osobny

beti- co do tego nie mialam zadnych watpliwosci hahaha. Tyle ze najpierw probowal wejsc do srodka nad palakiem i go dupsko ciagnelo na dol :-DPozniej sie nauczyl

Doris - u nas w tesco maja takie. Jest naprawde malustki i baaardzo lekki. Idealny podczas podrozy samolotem i na wakacjach tez powinen sie sprawdzic o ile nie jedziecie w gory itp

teraz 'na czasie' jest peg perego Aria. Mi sie bardzo podobal ale moj maz sie zaparl i nie moglam go przekonac. Jest leciutki, ma ogromny kosz, dziecko ma duzo miejsca i ogromy daszek naciagany prawie do konca.

Załączniki

• d 213.jpg
    d 213.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 37
  • d 219.jpg
    d 219.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Doris - ja też wiadziałam ten wózek w Tesco na Połczyńskiej ale mi on wyglądał na kompletny badziew :sorry2:, mimo, że to Chicco...
Ja chcę kupić taki, zielony; WÓZEK MINI BABY DESIGN Z OKRYCIEM + RABAT ZADZWON (572619677) - Aukcje internetowe Allegro a ten w wersji z różem od razu bym kupiła, gdybym miała dziewczynkę :-p;-)
Cena podobna, jest cięższy na pewno od tego Chicco, ale jeden z najlżejszych na rynku a do twego ma duży kosz na pierdoły i zakupy. Nie wiem, w którym miejscu mieszkasz, ale ten sklep jest akurat na Mokotowie, więc nie trzeba płacić za przesyłkę (a mogę ich polecić, bo brałąm stamtąd konika-bujak Little Tikes)
aha - Mrowa właśnie go użytkuje (no, raczej Kondzio oczywiście...)

Ninja Kondzioszka jak narazie zadowolony z fury;-) miał byc tylko do samochodu ale oddalismy tamten kuzynce Łuaksza bo im sie bardziej przyda bida u nich straszna a my sie tłuczemy mini i nawet daje rade:rofl2:
ja myslałam ze juz kupiłas na co czekasz;-):-p

reklama
Ninja - ja mam do jeżdżenia po Warszawie Coneco Solara, a ten Chicco chciałam kupić na wyjazd - lecimy do Bułgarii na dwa tygodnie - dlatego zależy mi żeby był lekki (waży 5 kg). Muszę pojechać do Tesco go zobaczyć, bo widziałam tylko w necie. A mi akurat odradzali Baby Design, więc wybrałam Solara, choć tamten bardziej mi sie podobał.

Do góry