reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

widzę że temat wózków na czasie :-)
bardzo się cieszę bo sama zastanawiam się nad kupnem
czy któraś z Was może powiedzieć coś o tym wózku?
CHICCO LITE WAY+ BARIERKA, 5 KOLORÓW, WYPRZEDAŻ! (585870151) - Aukcje internetowe Allegro
dziś oglądałąm go w sklepie i jest całkiem skrętny :-)
aaa oczywiście z barierką i takim śpiworkiem Wózek Chicco Liteway Lite way + śpiworek kol. 54 (588971713) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się kolor zielony, czerwony i pomarańczowy

reklama
Kasia wózeczek super a czy on ma blokade skretnych kol? Bo mnie sie wydaje ze jest potrzebna jak sa wertepy lub bloto , snieg itp Nie doczytalam czy w tym wozeczku jest taka blokada. Pozdrawiam :-)

Kasia mi się zielony najbardziej podoba tylko jedna uwaga na temat kół są chyba za wąskie szczególnie że przód ma pojedyncze,chyba to typ wózka'bulwarowego";-)

Kasiu, nie wiem, ale pocztaj sobie na tym forum
Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Ja mam Espiro Baby Design Magic 3 (taki jak Iza)
Ma blokowane kolo przednie, rozkłada się do pozycji leżącej i łatwo się go prowadzi:tak:
jestem z niego zadowolona, tylko mam problem z założeniem okrycia na nóżki:zawstydzona/y:
www_ESPIRO_MAGIC3_05_turkusowy.jpg

Anetkadg a widzisz o blokadzie kół nic nie pisze będę musiała dopytać :-)
Marteczka o tym też nie pomyślałam :sorry2: oczywiście nie ma wózka idealnego który spełni wszytskie oczekiwanie również te dotyczące ceny ;-):-D ale i tak będe jeszcze oglądać inne :-) w końcu to dośc ważny zakup zarowno dla nas jak i dla Julki :-)
Beti dzięki za linka :-) fajny ten wasz wózeczek ale ja jednak wolę czterokołowce

:-):-):-) dziewczyny wielkie dzięki za opinie :-):-):-)

a teraz pochwalę się sukienka którą kupiłam imprezę urodzinkową :-) (bo robimy dopiero w święta)

brakuje nam tylko bucików

Weronikaa - ten foteli,który pokazałaś jest naprawdę fajny - ma dobra regulację oparcia. Giza taki am i jest zadowolona, ja również oglądałm go na żywo i mi się podobał. Warto kupić.

Ja zdecydowałam się na taki (jednak kupiłam go w sklepie, po o"obmacaniu" i zerżnięciu z ceny), bo wolałam zupełnie szary, żżeby mi pasował do tapicerki ;-) : http://allegro.pl/item591090098_fotelik_samochodowy_9_25kg_baby_shield_euro_baby.htm
Miaąłm kupić Zenith ale ten jednak na żywo bardziej mi się spodobał.
Tymon już 3 miesiące jeździ w większym bo się nie mieścił do poprzedniego a przecież Tymon za duży nie jest :szok: Naprawdę wasze dzieciaki do tej pory jeździły w tych niemowlęcych???

Weronika ja też się chyba zdecyduję na coneco zenith podoba mi się a poza tym z tego co Giza pisała miał go juz Przemko i jest na tyle zadowolona że planuje taki dla Milenki :-)
Ninja jak próbuję zobaczyć jaki ty kupiłaś wyświetla mi sie informacja "błąd, strona nie została znaleziona" :-(

reklama
Do góry