reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Artykuł - dobry :) To Jacek jest narażony na ciągły stres, bo mamy wózek którego nie da się prowadzić przodem do rodzica. Ale jakoś jak dotąd mój syn nie narzeka, uważam że jak dziecku coś nie pasuje to rodzicowi da znać.

My zamówilismy garnuszek u dziadków, zobaczymy czy skutecznie, bo oni zazwyczaj jedno obiecują a co innego robią. Od drugich dziadków Jac ma dostać jakiś duży sprzęt typu stolik edukacyjny. Z naszej strony będzie raczej bez szaleństw, bo finanse nie pozwalają - Irence kupiliśmy kwiaciarnię z ciastoliny a dla Jacka mamy takie dziwne klocki - koraliki wkładane jeden w drugi.

reklama
Mnie takie artykuły zabardzo nie " niszczą narwowo ";-), poprostu mam swoją teorię na ten temat..i tego się trzymam...A ludzie(?)..piszą..bo takie mają prawo...
Co do zkupów "mikołajkowych"..to też pewnie ograniczymy się do czegoś małego..(finanse:-()..Chociaż Alex juz od jakiegoś czasu pisze list do św.mikołaja z prośbą o pociąg i tory:baffled:..zobaczymy..
Babcie to pewnie coś małego wymyslą(ale raczej pod choinkę..na gwiazdkę)..
Kupiłam Antosi też pokrowiec na nóżki.(niby ma pasować do każdego typu wózka)..teraz czekam aż przyjdzie...(na allegro ma się rozumieć;-)).
weronika śliczny ten komplecik:tak:..Nelcia będzie w nim ślicznie wyglądać:yes:
właśnie kiedys widziałam coś podobnego..w H&M ?..chyba tak:tak:!

my na Mikołaja szalec nie będziemy - zostawimy sobie pole do popisu na święta a i wtedy z wiadomego powodu prezenty nie beda zbyt kosztowne:-(tylko Oliwia sobie upatrzyła dwa (jak jej powiedziałm dwa to mam dwa) i oba sa powyżej 100 grubo... Piesek inetraktywny za 149 i papuga za 139.....:sorry:

Załączniki

• 476769858.jpg
    476769858.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 42
nie będe sie wypowiadać na temat tego artykułu :wściekła/y:

Co do Mikołaja to też będzie skromnie ... no chyba że szarpniemy się a mebelki do jej pokoju (nie wiem czy kaski starczy:-() a jeśli nie to to coś nie bardzo drogiego (bo wiadomo jak jest), na roczek nadrobimy jakąś fajna zabawką.

Beti - sukienek to ona ma chyba z 8 jak nie więcej więc zrezygnowałam z ich kupna :-D

A ja właśnie byłam na stacji Bp i wybrałam dla Ali (za punkty które mąż uzbierał przez cały ten rok) wielkie wiadro z ciastoliną i foremkami i lalkę- królewnę śnieżkę.

Niekat u mnie Ala bardzo cieszy się nawet z prostych zabawek, teraz na urodziny nie miałam za dużo pieniędzy więc kupiłam jej tylko plastikowe kręgle, puzzle i grę "zgadnij kto to" w wersji podróżnej. W sumie wydałam na to 50 zł, nie pytałam co chciałaby dostać i to była dla niej niespodzianka a cieszyła się bardzo. Mam trochę mniej wymagającą córkę widać niż Ty ;-):-)

No i zapomniałam, dla Basi we wtorek przywiozłam z Niemiec farmę myzyczną chicco i pchacz fisher price więc zapowiedziałam teściom żeby kupili prezenty tylko dla Ali coby nie było że Basia ma lepsze :-)

A mnie wlasnie takie artykuly ,,wyniszczaja emocjonalnie''

Co do prezentów na swieta jeszcze zadnych konkretnych planów nie mam myslalam tez o takim malym koniku na biegynach ale 9cio miesieczne juz wtedy dziecie chyba jeszcze za male.~Pewnie sie skonczy tak ze wybierzemy sie J.do Toy r us i razem cos wybierzemy

reklama
Do góry