reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy

Wiem że to są "maluszkowe zakupy" ale chciałbym zapytać, jakie prezenty robicie swoim facetom, bo ja ostatnio jakoś mało kreatywna jestem i nic mi do głowy nie przychodzi, a mój teraz będzie mieć urodziny, no i Gwiazdka chwilę później...

reklama
Chce jutro kupic nianie elektoniczna,nie berdzo wiem czym sie kierowac przy wyborze,moze ktos cos doradzic albo polecic jakis model/??

Asia M ja tez jeszcze nie wiem:baffled::baffled:

asia - Oli wymagajaca nie jest ale jeszcze nie zdaje spbie sprawy ze trzeba za to czyms zapłacic.Jak ja pytam co by chciała to szczerze mówi o czym marzy ale jak jej kupię coś "bez pytania" to potrafi sie ślicznie cieszyc:tak:nawet z głupiego jajka niespodzianki tak sie cieszy zę mnie zawsze wysciska i wycałuje jakbym jej conamniej sprawiła dzien w Disneylandzie:-p;-):-)
co do prezentów dla facetów... uhhh z kazda kolejna okazją mam większy problem.w tym roku chyba zrobimy sobie jakiś wspólny więszky prezent (któregoś roku kupilismy sobie wspólnie frytkownicę:-p):tak:a moze kupie mu jakiś dobry perfum - tylko musze porzadnie szefa obwąchac bo mi sie jego zapaszek podoba hihih:rofl2:

Befatka - my mamy nianie Switel, taka z misiem - maskotką w którego brzuch można wsadzic nadajnik; świecące COŚ budzi ogromne zainteresowanie moich dzieci, natomiast kolejny miś wcale ich nie rusza-i o to chodzi ;)
Przy kupnie niani sprawdź,czy ma wbudowane akumulatorki i czy można jej używać bez prądu, to ważne na wyjazdach czy jak maluch śpi w wózku na polu a Ty jesteś w domu. I najlepiej kupić taką, która włącza się tylko wtedy gdy dziecko sie rusza czy woła, my mamy taka która ciągle nadaje i słychać zawsze szum kosmiczny :) czasem to przeszkadza. No i jak największy zasięg i minimum dwa zakresy.

Kompletnie nie wiem co kupić mężowi pod choinkę. Na Mikołaja dostał sweter (bo juz nie miał w czym chodzić :p), a funduszy nie mamy na więcej szaleństw. Może kupię mu jakąś książkę o komputerach albo o technice? A z udanych prezentów to dwa lata temu kupiłam mu na allegro kilkanaście komiksów o Thorgalu, radochy było co niemiara bo to ulubione komiksy z młodych lat ;), wraz z nim cieszyła się cała rodzina, czytali wszyscy, łącznie z moim tatą. Może teraz zacznę mu kupować Wiedźmina, po jednym tomie na kolejne okazje?

reklama
Do góry